Strach o život slávnej modelky! Margot Robbie odchádzala od nej so slzami, šušká sa o drogách aj kolapse

Už je to niekoľko dní, čo sa v médiách objavila nahrávka s britskou herečkou a modelkou Carou Delevingneovou. U mnohých vyvolala šok.

18.09.2022 00:00
Paris Fashion Dior H/C Foto: ,
Modelka a herečka Cara Delevingne pred prehliadkou Dior Haute Couture Jar-Leto 2022.
debata (1)

Niekdajšiu múzu módneho ateliéru Chanel a jeho dizajnéra Karla Lagerfelda zachytili objektívy kamier a fotoaparátov na medzinárodnom letisku v Los Angeles v sektore pre privátne lety. Delevingne mala nastúpiť do lietadla rapera Jay-Z a odcestovať. Namiesto toho ju však bolo vidieť ako pobehuje len v ponožkách priestormi neďaleko privátnej letiskovej haly. Jej správanie vyvolalo množstvo otáznikov, rovnako ako jej zanedbaný výzor. Cara Delevingne dokonca zmeškala účasť na vlastnom evente v New Yorku, kde mala predstaviť novú líniu odevov.

middleton Čítajte viac Boli roky, keď sa snažil 'len' prežiť: Brat vojvodkyne Kate bilancuje, prehovoril o depresii

Nedávno sa paparazzom podarilo zachytiť na kamere známu austrálsku herečku Margot Robbieeovú, ktorá Caru navštívila v jej dome v Los Angeles a tieto zábery ešte zintenzívnili diskusiu o tom, čo sa vlastne deje s britskou kráskou. Margot Robbie na fotkách, ktorými disponuje portál TMZ.com, celkom zjavne odchádza rozrušená a so slzami v očiach. Dôvodom má byť žalostný stav jej kamarátky Cary, píšu viaceré americké médiá.

zväčšiť Modelka Cara Delevingne a dizajnér Olivier... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Cara Delevingne a dizajnér Olivier Rousteing Modelka Cara Delevingne a dizajnér Olivier Rousteing pózujú fotografom na oficiálnej večeri k 75. výročiu festivalu v Cannes.

„Bolo nám povedané, že Cara prežíva už nejaký čas ťažké chvíle. Primárne sú to duševné problémy, ale momentálne sú jej priatelia presvedčení, že by sa tiež mala prihlásiť na odvykaciu liečbu,“ píše portál, ktorý tak naznačuje, že problémom by mohla byť aj modelkina závislosť od drog či liekov.

dievča, žena, smútok, rozmýšľanie, depresia Čítajte viac Čo robiť, keď spadnete do spárov jesennej depresie? Toto radia odborníci!

Hoci tridsaťročná rodáčka z Londýna údajne nie je proti liečbe, stále neurobila ten dôležitý prvý krok, aby odbornú pomoc vyhľadala a zotrvala pri nej. Viaceré zdroje tvrdia, že v tomto smere nezmôžu veľa ani jej kamaráti či rodina. Cara Delevingne je stále v Los Angeles a zatiaľ vraj nedošlo ku žiadnej zmene.

V dávnejšom rozhovore pre magazín Vogue priznala známa modelka, že už vo veku 15 rokov bojovala s ťažkou depresiou. „Bojovala som s takými obrovskými vlnami depresie, úzkosti a sebanenávisti, pričom tie pocity boli také bolestivé, že som bola schopná búchať si hlavou o strom, aby som odpadla a zbavila sa ich,“ uviedla vtedy.

Video

VIDEO: S Katarínou Koščovou sme sa zhovárali o duševnom zdraví, jej panických atakoch, o tom, čo si myslí, že bolo ich zdrojom, ale tiež o dôležitosti odbornej pomoci či podpory najbližších.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #strach #Cara Delevingne #depresia #závislosť

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...