Medzi prvými pohrebnými hosťami boli rodičia princeznej Kate! Alžbetu II. si Carole Middletonová získala aj týmto...

Medzi prvými pohrebnými hosťami, ktorí sa prišli rozlúčiť s kráľovnou do Westminsterského opátstva, boli manželia Carole a Michael Middletonovci, rodičia princeznej Kate.

19.09.2022 11:36
Britain Royals Funeral Foto: ,
Carole a Michael Middletonovci počas príchodu do do Westminsterského opátstva.
debata

Keďže ide o blízku rodinu manželky princa Williama, ich účasť sa predpokladala. Middletonovci si rokmi vybudovali pevné vzťahy s členmi kráľovskej rodiny, výnimkou nebola ani zosnulá panovníčka.

Príslušníci granátnickej gardy pochodujú po...
Ľudia prichádzajú s košíkmi kvetov pred...
+46Rakvu s pozostatkami zosnulej britskej...

Middeltonovci sa v posedných rokoch zúčastňovali na rôznych sledovaných podujatiach, na ktorých boli ako hostia aj členovia kráľovskej rodiny. Veľké rodinné vystúpenie absolvovali napríklad v zime 2021, kedy sa zúčastnili na podujatí Together at Christmas vo Westminsterskom opátstve. Na udalosti sa vtedy zúčastnila celá rodina Middletonovcov.

Princezná Charlotte, princ George, princezná...
Princezná Charlotte, princ George, princezná...
+14Princezná Charlotte, princ George, princezná...

Carole Middleton sa v júni objavila na slávnych dostihoch v Ascote, na ktorých nechýbali ani kráľ Karol III. či kráľovná manželka, ani ďalší členovia kráľovskej rodiny. A bola to práve láska ku koňom, ktorá mame princeznej Kate ešte viac pootvorila dvere ku kráľovnej Alžbete II.

David Beckham v rade ľudí smerujúcich na...
David Beckham na rozlúčke so zosnulou  britskou...
+6David Beckham na rozlúčke so zosnulou  britskou...

Ako povedala v minulosti expertka na kráľovskú rodinu Emily Nash v dokumente „Kate: The Making of a Modern Queen“ – náklonnosť dvoch dám – Carole Middletonovej a Alžbety II. bola nepopierateľná. "Videli sme, ako kráľovná previedla Carole Middletonovú cez panstvo Balmoral a ukázala jej okolie zámku. Rodina Middletonovcov si tiež v minulosti užila obed v Sandringhame a takisto prenocovala v dome princa Charlesa v škótskom Birkhalle.“

Rodina princeznej Kate sa stala súčasťou užšieho kruhu kráľovskej rodiny. Rodičia manželky princa Williama mohli napríklad sprevádzať kráľovnú Alžbetu II. na kráľovských dostihoch v Ascote, zúčastňovať sa verejných slávností a patria medzi pozvaných hostí na rodinných oslavách. A platí to aj opačne. Keď sa mladšia sestra princeznej Kate, Pippa Middleton, v máji 2017 vydávala, boli pri tom aj princ Harry a jeho súčasná manželka vojvodkyňa Meghan. A keď si Harry bral Meghan za manželku, pozvanie na svadbu dostali aj Middletonovci.

VIDEO: Najsledovanejšie pohreby v dejinách

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

Kate, princezná z Walesu sa objavila na pohrebe...
Princezná z Walesu Kate s dcérou - princeznou...
+42Princ Harry a princ William (vpravo) kráčajú do...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...