Najdojímavejší záber z Londýna! V tomto momente už 7-ročnú Charlotte nával emócií premohol

Potom, čo sa štátny pohreb kráľovnej Alžbety II. skončil, svet začali zaplavovať fotografie, ktoré poodhalili dojímavé okamihy udalosti, ktorú v pondelok sledoval celý svet.

19.09.2022 17:29
724174377 Foto:
Princezná Charlotte neudržala slzy počas pohrebu kráľovnej Alžbety II.
debata (3)

Jeden záber bol o čosi dojímavejší než všetky ostatné. Oči doslova celého sveta sa upriamovali v pondelok na Londýn a zvlášť na členov kráľovskej rodiny, ktorí sa prišli do Westminsterského opátstva s panovníčkou rozlúčiť. Následne smútočný sprievod s rakvou zamieril k Wellingtonovmu oblúku blízko Hyde Parku, kam dorazili aj deti Williama a Kate. A hoci smútok, žiaľ aj slzy sa zaleskli hneď na niekoľkých tvárach hostí, predsa len pohľad na plačúcu princeznú Charlotte bol najviac dojímavý. 7-ročné dievčatko, čo je celkom prirodzené, slzičky napokon neudržalo a za svojou prastarou mamou ticho plakalo.

Princezná Charlotte, princ George, princezná...
Princezná Charlotte, princ George, princezná...
+14Princezná Charlotte, princ George, princezná...

Obe ratolesti princa Williama a vojvodkyne Kate, 9-ročný George aj 7-ročná Charlotte, ktoré sa na pohrebe zúčastnili, sa držali naozaj statočne. Smútok nad stratou milovanej prababičky, ktorú deti volali nežne Gan Gan (great grandmother – prastará mama), ale bezpochyby aj stres a doposiaľ nepoznaná situácia sa napokon pod ich napäté emócie podpísali.

724152899 Čítajte viac Deti, ktoré uniesli pohľad celého sveta! George a Charlotte náročný okamih zvládli, mama Kate bola ich oporou

Malá princezná, plná smútku, sa dotýkala rukami svojej tváre, aby zakryla slzy pred očami divákov či ostatných hostí. Jej mama, princezná Kate, bola počas celého pohrebu nablízku a svojim dvom ratolestiam bola oporou. Keď sa jej dcéra rozplakala, jemne ju chytila, aby ju upokojila, ako píšu britské médiá, okrem iných aj magazín OK!. Na svoju sestru v tomto okamihu pozeral aj starší brat George, ktorý je od sestry starší o dva roky. Štvorročný brat Georgea a Charlotte, princ Louis, sa na pohrebe nezúčastnil.

zväčšiť Princezná Charlotte neudržala slzy počas... Foto: Phil Harris / AFP / Profimedia
724174628 Princezná Charlotte neudržala slzy počas pohrebu kráľovnej Alžbety II.

Na pohrebe Alžbety II. sa zúčastnilo približne 2000 pozvaných hostí vrátane šéfov štátov a vlád a členov kráľovských rodín z celého sveta. Prítomný bol americký prezident Joe Biden s manželkou, francúzsky prezident Emmanuel Macron či japonský cisár Naruhito. Slovensko zastupovala prezidentka republiky Zuzana Čaputová.

Kate, princezná z Walesu sa objavila na pohrebe...
Princezná z Walesu Kate s dcérou - princeznou...
+42Princ Harry a princ William (vpravo) kráčajú do...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Charlotte

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....