Ani vojvodkyňa Meghan nebola v okamihoch smútku sama! Útechu jej poskytla kráľovnina obľúbenkyňa

Mnoho emócií, sĺz aj dojímavých okamihov - to všetko priniesol pondelkový pohreb britskej panovníčky. Aj takýto moment dvoch členiek kráľovskej rodiny.

19.09.2022 20:36
724219306 Foto:
Sophie, grófka z Wessexu a vojvodkyňa Meghan spoločne smútia na lavici vo Westminsterskom opátstve.
debata

Hoci sa vojvodkyňa Meghan postarala v poslednom období o mnoho ťažkých chvíľ medzi členmi kráľovskej rodiny, na pohrebe podľahla emóciám tak, ako všetci ostatní. Jej výraz tváre, mimika či slzy sa tak dostali pod drobnohľad britských médií. Zaujal aj výnimočný moment, kedy sa jej dostalo podpory od ďalšej zo žien v kráľovskej rodine. Reč je o manželke princa Edwarda, Sophie, grófke z Wessexu.

zväčšiť Sophie, grófka z  Wessexu a vojvodkyňa Meghan... Foto: SITA/AP, Hannah Mckay
Britain Royals Funeral Sophie, grófka z Wessexu a vojvodkyňa Meghan vo Westminsterskom opátstve.

Výbušné rozhovory vojvodkyne Meghan pre médiá, naposledy pre magazín Cut v auguste, znamenali novú salvu útokov na kráľovskú rodinu. Počas pondelkového pohrebu sa však v tvári manželky princa Harryho dal čítať smútok aj žiaľ, zdá sa, rodinné nezhody sú nateraz zabudnuté, či aspoň „odložené“. Dôkazom boli aj spoločné vystúpenia princov Williama a Harryho v uplynulých dňoch.

Kate, princezná z Walesu sa objavila na pohrebe...
Princezná z Walesu Kate s dcérou - princeznou...
+42Princ Harry a princ William (vpravo) kráčajú do...

Ako zobrazuje fotografia z Westminsterského opátstva, dve smútiace ženy sedia vedľa seba na drevenej lavici. Obe zronené dámy, Meghan aj Sophie, oblečené celé v čiernom, si vo chvíľach smútku dopriali vzájomnú podporu. Vojvodkyňa Meghan má pravú ruku zodvihnutú smerom k tvári. Zdá sa, akoby sa snažila utrieť si slzy z líca. Manželka princa Edwarda (58) hľadá čosi vo svojej kabelke, možno vreckovku pre seba či pre plačúcu Meghan.

Sophie, grófka z  Wessexu a vojvodkyňa Meghan...
Sophie, grófka z  Wessexu a vojvodkyňa Meghan...
+4Sophie, grófka z  Wessexu a vojvodkyňa Meghan...

Slzy smútku však počas pohrebu premohli aj samotnú Sophie, grófku z Wessexu rovnako, ako jej manželka – najmladšieho potomka Alžbety II., uvádzajú britské médiá, ktoré priniesli smutné zábery na uslzený pár. Gróf a grófka z Wessexu, ktorí sedeli vo Westminsterskom opátstve na konci prvého radu pred kráľovninou rakvou, svoj smútok ovládnuť nedokázali a nechali sa premôcť emóciami.

724152899 Čítajte viac Deti, ktoré uniesli pohľad celého sveta! George a Charlotte náročný okamih zvládli, mama Kate bola ich oporou

Bola to práve Sophie, ktorá bola počas cesty do opátstva pri Meghan najbližšie, na pohreb sa priviezli spoločne, bok po boku následne vykročili smerom do kostola. Rovnako spolu sedeli aj počas cesty autom na hrad Windsor, kde sa konal obrad rozžehnania sa s telom britskej kráľovnej Alžbety II., ktorého sa zúčastnilo 800 hostí.

Sophie stála v poslednom období po boku kráľovnej Alžbety pomerne často, sprevádzala ju na spoločenských podujatiach, v júni sa obe ukázali na zámku Holyrood v Edinburghu. Viac o vzťahu týchto dvoch žien si prečítajte tu.

Princezná Charlotte, princ George, princezná...
Princezná Charlotte, princ George, princezná...
+14Princezná Charlotte, princ George, princezná...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...