Ďalšia kráska po boku kontroverzného Kanye Westa? Je to supermodelka, ale ich vzťah... tu je pravda

Klebety o novom vzťahu s jednou z najžiadanejších modeliek sveta sa objavili v posledných dňoch vo svetových médiách v prípade rapera a dizajnéra Kanye Westa.

21.09.2022 06:46
People Kanye West Wyoming Foto: ,
Raper a podnikateľ Kanye West na archívnom zábere.
debata

Okrem Westa v centre údajnej romance stojí juhoafrická modelka a bývalá hviezda značky Victoria's Secret Candice Swanepoel. Blondínku, ktorú dobre pozná celý svet najmä zo sexi záberov v bikinách či spodnej bielizni, zachytili najprv na párty počas newyorského týždňa módy, ktorú West organizoval. To však nestačilo. Dvojica sa neskôr vybrala z večierka do hotela spoločne v neskorších nočných hodinách.

Lala Anthony (vľavo) a Kim Kardashian Čítajte viac Kardashianka v 'nahých' šatách za státisíce aj zvodné supermodelky v rokoch: Užili si módnu šou v New Yorku

Samozrejme, toľko stačilo na rozpútanie vášnivej debaty o tom, či bývalý manžel Kim Kardashianovej znovu zbalil ďalšiu krásku. V minulosti sa napríklad špekulovalo o jeho vzťahu s ruskou topmodelkou Irinou Shaykovou a potvrdené boli vzťahy s dámami ako Julia Fox (herečka a modelka) či Chaney Jones (modelka). Candice, inak dvojnásobná mama, však údajne žiadnou novou partnerkou Westa nie je.

zväčšiť Topmodelka Candice Swanepoel prišla v šatách BOSS. Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
France Cannes 2022 amfAR Arrivals Topmodelka Candice Swanepoel prišla v šatách BOSS.

„Ich vzťah je viac pracovný ako osobný,“ napísal portál US Weekly, ktorý sa odvoláva na svoj zdroj. „Čokoľvek, čo sa hovorí o ich vzťahu mimo pracovnej roviny nie je pravdivé. Nie sú spojení romanticky. Candice je ďalšia z jeho múz, ktoré ho inšpirujú v tvorbe,“ napísal web.

2021 Tribeca Festival - "No Sudden Move" Premiere Čítajte viac Nová žena po boku rapera Westa? Záber z pláže vraví jasne, týmto mu musí pripomínať bývalku Kim

Juhoafrickú modelku o pár dní po večierku, kde bola „prichytená“ v spoločnosti Westa, zvečnili objektívy už na pláži v Miami. Tam sa objavila v mužskej spoločnosti, nešlo však o Westa, ale jej dobrého kamaráta.

Tridsaťštyriročná Swanepoel sa podobne ako West realizuje v módnom priemysle a jej meno je spojené s dizajnom plaviek, ale tiež šperkov, pričom pri oboch sa snaží o to, aby boli etické a udržateľné. Swanepoelovej idey by vraj mohol West čiastočne využiť pri tvorbe jeho kolekcie Yeezy, ktorú už roky prináša na trh s obrovským úspechom.

VIDEO: Preslávená svojou slávou – Kim Kardashian

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #paparazzi #Kanye West #nový vzťah #randenie #Candice Swanepoel

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...