Okolo Piquého je horúco, na pretrase je jeho údajná aféra s krásnou Bar Refaeli! Počas vzťahu so Shakirou

V júni sa rozpadol 11-ročný vzťah Gerarda Piquého a Shakiry.

22.09.2022 00:00
bar3 Foto:
Modelka Bar Refaeli.
debata

Navonok dokonalý zväzok dvoch slávnych ľudí, ktorí spoločne vychovávali dvoch synov, sa skončil takpovediac zo dňa na deň. Minimálne tak ich rozchod pôsobil pre pozorovateľov. No niekoľko mesiacov po krachu vzťahu španielske médiá prinášajú správy o neverách, ktorých sa mal slávny hráč FC Barcelona dopúšťať. A jednou z jeho mileniek v čase, kedy už mal po boku slávnu kolumbijskú speváčku, mala byť izraelská modelka Bar Refaeli (37).

shakira Čítajte viac Zábery, ktoré Shakire lámu srdce: Piqué začína nový život, jeho súčasťou je 23-ročná modelka

Špekulácie o tejto afére nie sú nové, no španielsky magazín Hola! ich opäť oprášil. Podľa zverejnených informácií mal futbalista prežiť aféru s krásnou blond modelkou v roku 2012, Shakire ich romanca neušla. „Roztržka medzi týmito dvoma sa začala, pretože Shakira našla správy od Refaeli. Bolo to viac než len správy – boli tam aj súkromné ​​stretnutia,“ uvádza španielsky novinár a fotograf Jordi Martin, ktorého cituje magazín Hola!.

484713749 Čítajte viac Koniec špekuláciám, je to pravda! Shakira potvrdila rozchod s Gerardom Piquém

Bývalá hviezda „Victoria's Secret“ bola v tom čase už po rozchode s hercom Leonardom DiCapria (47) rok, zatiaľ, čo Piqué bol čerstvo vo vzťahu s kolumbijskou speváčkou. „Pred pár dňami som sa rozprával s blízkym priateľom Refaeli, s ktorým som tiež dlhoročným priateľom, ktorý potvrdil dôvod mnohých vtedajších návštev modelky v Barcelone. Shakira bola šokovaná,“ ​​uvádza.

Bar Refaeli (37), ktorá je už vydatá a teší sa z troch ratolestí, sa k týmto obvineniam vyjadrila už v auguste 2021, s Piquem sú podľa jej slov „len priatelia“, ozrejmila vtedy podľa Daily Mail.

Partneri Gerard Pique a Shakira.
Gerard Pique a Shakira v roku 2019.
+4Gerard Pique a Shakira v roku 2019.

Shakira sa s Gerardom Piquém (35) spoznala vďaka MS vo futbale v roku 2010, ktoré sa konali v Juhoafrickej republike. K šampionátu Shakira naspievala pieseň Waka Waka (This Time for Africa). Pár sa prvý raz stretol počas nakrúcania klipu k spomínanej skladbe na jar 2010.

V januári 2013 sa páru narodil syn Milan, druhý syn Sasha sa narodil o dva roky neskôr. Zaujímavosťou je, že Gerard Pique je narodený v rovnaký deň ako ona, len o 10 rokov neskôr – 2. februára. Rodina žila dlhé roky v Barcelone, dvojica sa nikdy nepostavila pred oltár.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gerard Piqué

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...