Shakira prelomila mlčanie o Piquém: Mám pocit, že všetko je len zlý sen, z ktorého sa prebudím

Dvaja synovia, Milan (9) a Sasha (7), sú pre speváčku dôvodom, prečo sa o svojom expartnerovi nevyjadruje do médií v zlom.

22.09.2022 12:00
484609769 Foto:
Shakira po boku a hráča FC Barcelona, Gerarda Piquého v roku 2019.
debata

Pred štyrmi mesiacmi sa rozpadol 11 rokov trvajúci vzťah kolumbijskej hviezdy Shakiry a hráča FC Barcelona, Gerarda Piquého. 45-ročná speváčka o bolestivom rozchode s otcom jej dvoch synov doteraz mlčala, aktuálne čo-to prezradila v rozhovore pre magazín Elle.

bar3 Čítajte viac Okolo Piquého je horúco, na pretrase je jeho údajná aféra s krásnou Bar Refaeli! Počas vzťahu so Shakirou

V neľahkom čase rozchodu sa však musela popasovať aj s ďalšími udalosťami, ktoré sa na jej rodinu zosypali. Keď ju po prevalení ich rozchodu prišiel do Barcelony podporiť jej otec, stal sa mu nepríjemný úraz – spadol a utrpel zranenie mozgu, ktoré znamenalo okamžitú operáciu. Shakira sa v tom čase musela obhajovať pred súdom z daňových únikov.

Shakira Čítajte viac 8 rokov basy pre Shakiru! Toľko žiada španielska prokuratúra

V chaose, ktorý zrazu v živote jej rodiny nastal, boli najväčšou prioritou speváčky jej dvaja synovia Milan (9) a Sasha (7), ktorých sa snažila chrániť. Ona sama nachádzala útechu pri písaní piesní. „V mojom prípade je písanie pesničiek niečo ako návšteva terapeuta, len lacnejšia,“ zavtipkovala v rozhovore pre módny časopis Elle. Pomáha jej to uchopiť svoje pocity a vyliečiť sa. „Mám pocit, že v tomto bode môjho života, ktorý je pravdepodobne najťažšou a najtemnejšou hodinou môjho života, hudba prináša svetlo do tmy.“

shakira Čítajte viac Zábery, ktoré Shakire lámu srdce: Piqué začína nový život, jeho súčasťou je 23-ročná modelka

Shakira stále len ťažko hovorí o svojom rozchode so slávnym futbalistom, okolo ktorého sa vynárajú stále nové a nové obvinenia z nevery a afér s rôznymi ženami. Tlak médií opísala speváčka ako náročný. "Bolo to ťažké nielen pre mňa, ale aj pre moje deti. Neuveriteľne ťažké. Paparazzi kempujú pred mojím domom 24 hodín denne, 7 dní v týždni. A neexistuje miesto, kde by som sa pred nimi mohla so svojimi deťmi skryť okrem môjho vlastného domu. Nemôžeme ísť do parku či na zmrzlinu ako normálna rodina bez toho, aby nás sledovali paparazzi,“ opísala ich situáciu.

Partneri Gerard Pique a Shakira.
Gerard Pique a Shakira v roku 2019.
+4Gerard Pique a Shakira v roku 2019.

Chrániť svoje deti je pre ňu kľúčové. „To je moja najdôležitejšia úloha v živote,“ povedala. A hoci sa snaží, jej synovia sú s nepríjemnými správami konfrontovaní v škole či na internete. „Situácia je pre dve deti, ktoré sa práve snažia spracovať rozchod svojich rodičov, znepokojujúca. Niekedy mám pocit, že je to všetko len zlý sen, z ktorého sa prebudím,“ opísala 45-ročná hviezda.

Psychická pohoda jej synov je najväčšou prioritou, čo je jeden z dôvodov, prečo do médií nehovorí nič zlé na svojho expartnera. „Bez ohľadu na to, ako sa to skončilo alebo čo k sebe s Gerardom ako expartneri cítime, je otcom mojich detí. Pre našich dvoch chlapcov musíme zaistiť to najlepšie pre ich budúcnosť a ich vlastné životné sny a nájsť férové riešenie pre všetkých zúčastnených.“

Shakira sa s Gerardom Piquém (35) spoznala vďaka MS vo futbale v roku 2010, ktoré sa konali v Juhoafrickej republike. K šampionátu Shakira naspievala pieseň Waka Waka (This Time for Africa). Pár sa prvý raz stretol počas nakrúcania klipu k spomínanej skladbe na jar 2010. V januári 2013 sa páru narodil syn Milan, druhý syn Sasha sa narodil o dva roky neskôr. Rodina žila dlhé roky v Barcelone, dvojica sa nikdy nepostavila pred oltár.

Speváčka Shakira v roku 2001.
Speváčka Shakira v roku 2006.
+6Speváčka Shakira v roku 2011.

„Všetko, čo môžem povedať, je to, že som do tohto vzťahu a mojej rodiny dala všetko, čo som mala,“ hovorí. Ako speváčka viedla kočovný život, keď však starší syn nastúpil do školy, vedela, že sa bude musieť rozhodnúť o mieste ich trvalého pobytu. „Odložila som svoju kariéru a prišila som do Španielska, aby som ho podporil (Gerarda Piquého), aby mohol hrať futbal a vyhrávať svoje trofeje. A bola to obeta láske.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Shakira #Gerard Piqué

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...