Harry s Meghan sú už opäť spolu s deťmi! Odcudzia sa kráľovskej rodine ešte viac?

Ich cesta do Európy sa neplánovane predĺžila. Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu museli absolvovať niekoľko obradov v súvislosti s úmrtím Harryho starej mamy - kráľovnej Alžbety II.

23.09.2022 00:00
Britain Royals Foto: ,
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu stoja za Kate, princeznou z Walesu.
debata

Ako však informujú americké médiá, momentálne sa už mladší syn britského panovníka Karola III. a jeho manželka nachádzajú späť v americkej Kalifornii. Do Ameriky mal princ odletieť hneď po absolvovaní všetkých nutných obradov a povinností, ktoré súviseli s pondelňajším pohrebom britskej panovníčky.

princ Harry, princ William Čítajte viac Bratia William a Harry spojení smútkom za babičkou: No toto je znak, že mladší princ je 'vydedencom'

Pôvodné informácie tvrdili, že Harry s Meghan zostanú vo Veľkej Británii až do skončenia smútočného obdobia – to je určené na sedem dní od pohrebu. Napokon však rozhodol aj fakt, že celý čas boli na britských ostrovoch bez detí – o princa Archieho a princeznú Lilibet, ktorí zostali v Amerike, sa starala Markleovej mama – Doria Ragland.

Manželky britských princov Williama a Harryho,...
Manželky britských princov Williama a Harryho,...
+10Sophie, grófka z  Wessexu a vojvodkyňa Meghan...

Princ Harry s manželkou zúčastnili na väčšine oficiálnych ceremóniách po kráľovninej smrti (Alžbeta II. zomrela vo štvrtok 8. septembra 2022) a viaceré britské médiá písali o tom, že úmrtie starej mamy ho opäť spojilo so starším bratom Williamom. Objavujú sa však aj tvrdenia, že po kráľovninej smrti dôjde k ešte väčšiemu odcudzeniu medzi Harrym a zvyškom jeho rodiny.

princovia William (vľavo) a Harry Čítajte viac Žiaden príkaz od kráľa! Nepridáte sa k nám aj s Meghan, napísal vraj princ William bratovi

Prispieva k tomu určite aj fakt, že obaja manželia sa pomerne otvorene vyjadrovali ku pomerom v kráľovskej rodine a neváhali byť ani kritickí. Onedlho by mala vyjsť aj kniha princa Harryho, ktorá vraj obsahuje ďalšie pasáže, nie práve najpríjemnejšie pre členov kráľovskej rodiny.

Špekuluje sa však aj o tom, že vydanie knihy bude posunuté – práve vzhľadom na situáciu s úmrtím britskej panovníčky, ktorú vraj princ Harry mal najradšej z celej rodiny.

VIDEO: Meghan Markle – všetko, len nie tradičná žena panovníka

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kalifornia #princ Harry #úmrtie #návrat #Meghan Markle

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....