Prelomil smútok za kráľovnou ľady medzi princeznou Kate a vojvodkyňou Meghan? Odpoveď znie...

Hoci majú švagriné Kate a Meghan za sebou niekoľko spoločných verejných vystúpení, prejavy náklonnosti medzi dvoma ženami objektívy nezachytili.

25.09.2022 00:00
Ckate meghan koláž Foto:
Princezná Kate a vojvodkyňa Meghan.
debata

V čase smútku sa štvorica v zložení William, Harry, Kate a Meghan síce nechala spoločne niekoľkokrát vidieť, k roztopeniu ľadov však neprišlo. Minimálne nie vo vzťahu princeznej z Walesu a Američanky Meghan. V tomto duchu informuje zdroj z paláca, ktorý cituje britský „Mirror“.

Collage Maker-20-Sep-2022-08.12-AM Čítajte viac Kate kontra Meghan! S kráľovnou sa lúčili ozdobené šperkami, ktorými ich obdarovala

Ich tváre boli napäté a držali si od seba odstup – tak vyzeralo ich spoločné vystúpenie dva dni po smrti kráľovnej Alžbety II. pred bránami Windsorského hradu. Objavili sa spoločne aj vo Westminster Hall a 19. septembra všetci vzdali hold kráľovnej počas pohrebu aj následnej bohoslužby na hrade Windsor. A hoci tieto vystúpenia prebehli podľa plánu, ako uvádza spomínaný denník, za múrmi paláca spolu Kate a Meghan vôbec neprehovorili. Ich spoločné vystúpenia na verejnosti síce pôsobili profesionálne, ale akýkoľvek náznak náklonnosti medzi dvoma ženami by sme hľadali márne.

Kate, princezná z Walesu sa objavila na pohrebe...
Princezná z Walesu Kate s dcérou - princeznou...
+42Princ Harry a princ William (vpravo) kráčajú do...

Kameňom sváru dvoch žien zostáva výbušný rozhovor Meghan s moderátorkou Oprah Winfreyovou z marca 2021, v ktorom manželka princa Harryho slovne zaútočila aj na svoju švagrinú – išlo o médiami toľko pretriasaný konflikt týchto dvoch dám pred svadbou Harryho a Meghan a problémom so šatami družičiek.

Zatiaľ, čo britské médiá po svadbe bývalej herečky a princa Harryho informovali, že Meghan rozplakala vojvodkyňu Kate v súvislosti so šatami pre družičky (jednou z nich bola aj malá princezná Charlotte), sama Meghan v rozhovore s Oprah Winfreyovou tvrdí, že sa stal pravý opak – to ona sa kvôli vyhláseniu Kate rozplakala – viac čítajte tu.

Najdlhšie čakajúci a najtvrdšie pracujúci! Aká bola cesta Karola III. k trónu?
Pozrite si vo videu s názvom: Kráľ Karol III. – Najdlhšie čakajúci následník trónu v dejinách.

Najdlhšie čakajúci a najtvrdšie pracujúci! Aká bola cesta Karola III. k trónu?

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

Manželky britských princov Williama a Harryho,...
Manželky britských princov Williama a Harryho,...
+10Sophie, grófka z  Wessexu a vojvodkyňa Meghan...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Kate #vojvodkyňa Meghan

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...