Kritika?! Zdá sa, že Pierce Brosnan si o poslednej bondovke myslí svoje... Toto!

Ja považovaný za jedného z najznámejších predstaviteľov Jamesa Bonda. Herec Pierce Brosnan, ktorý si agenta 007 zahral v pätici filmov, sa nedávno vyjadril aj ku svojmu nasledovníkovi. Respektíve filmu, ktorým herec Daniel Craig svoju púť v bondovských šľapajach uzatvoril.

25.09.2022 12:00
Pierce Brosnan a herečka Minnie Driver Foto: ,
Herec Pierce Brosnan a herečka Minnie Driver na zábere z filmu Popoluška.
debata

Reč je o snímke Nie je čas zomrieť, ktorá sa dostala do kín s veľkým odkladom – dôvodom bola pandémia koronavírusu. Režisérom filmu bol Cary Fukunaga, ktorý má na konte také oceňované projekty ako Temný prípad. Zdá sa však, že Pierca Brosnana jeho práca na poslednom filme z bondovskej série s Craigom nenadchla.

Pierce Brosnan Čítajte viac Z večného elegána Piercea Brosnana je deduško! Nie, naozaj ho nespoznáte, pozrite sa

„Videl som ten posledný film a videl som tiež Skyfall. Milujem Skyfall. Ale pri tom poslednom si nie som istý,“ uviedol Brosnan v rozhovore pre magazín GQ. „Daniel do toho vždy vkladá celé srdce, je to veľmi odvážne, veľmi silné. Ale…,“ komentoval bez dopovedania 69-ročný herec, ktorý sa s bondovskou rolou rozlúčil vo filme Die Another Day v roku 2002.

zväčšiť Daniel Craig vo svojej poslednej bondovke Nie... Foto: SITA/AP, Nicola Dove
Film - No Time To Die Daniel Craig vo svojej poslednej bondovke Nie je čas zomrieť (No Time To Die).

Štafeta po ňom prebral práve jeho britský krajan – herec Daniel Craig, ktorého prvým filmom v úlohe Jamesa Bonda bolo Casino Royale z roku 2006. Práve filmom Nie je čas zomrieť sa rozhodol dať Craig postave agenta Jeho veličenstva zbohom.

Britain Platinum Jubilee Photo Gallery Čítajte viac Imitovala Jeľcina, vtipkovala s turistami aj o vlastnej smrti! Alžbete II. humor pomáhal, tušili ste o týchto hláškach?

Nedávno sa však jeho bondovské stvárnenie znovu dostalo do centra pozornosti – a to v celkom inom kontexte, než by ste čakali. Daniel Craig totiž nakrúcal so zosnulou kráľovnou Alžbetou II. humorný spot, v ktorom ju ako „agent Jej veličenstva“ sprevádza. Prehrávanie staršieho videa na YouTube a iných streamovacích platformách v čase po kráľovninej smrti (8. septembra 2022) stúplo niekoľkonásobne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Daniel Craig #James Bond #kráľovná Alžbeta II. #Pierce Brosnan

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...