Slávny Arnie dorazil na Oktoberfest, pozornosť si uchmatol jeho syn: Kilá šli dolu, je to extrémna premena!

Nie úplne prekvapivý, ale rozhodne vzácny hosť dorazil počas víkendu na mníchovský Oktoberfest. Pripiť si s poriadnym krígľom prišiel aj Arnold Schwarzenegger.

26.09.2022 07:06
Arnold Schwarzenegger Foto: ,
Herec Arnold Schwarzenegger pózuje s jednou z účastníčok Oktoberfestu v Mníchove.
debata

Bývalá hviezda akčných filmov, slávny kulturista a neskôr guvernér Kalifornie sa vrátil do Mníchova po dvojročnej prestávke spôsobenej aj pandémiou koronavírusu. Zamieril do svojho obľúbeného stánku a neprišiel sám. Sedemdesiatpäťroč­ného Arnieho sprevádzali okrem jeho dobrého a dlhoročného kamaráta z posilňovne Ralfa Moellera aj jeho synovia Patrick a Christopher.

Toho prvého svet dobre pozná, keďže už niekoľko rokov si buduje vlastnú kariéru a renomé herca – nielen v romantických komédiách, ale napríklad aj v oceňovanom seriáli The Staircase z produkcie HBO. Vedľa fešného Patricka, ktorý je priam ukážkovým zosobnením úspešného amerického fešáka z univerzity však tentoraz ešte viac zaujal jeho brat Christopher.

Herec a bývalý guvernér Kalifornie Arnold...
Herec a bývalý guvernér Kalifornie Arnold...
+2Herec Arnold Schwarzenegger pózuje s jednou z...

Dvadsaťštyriročný, najmladší potomok z manželstva Arnolda a Marie Shriverovej, v minulosti trpel nadváhou a možno aj preto sa viac držal v ústraní a nebol taký medializovaný ako zvyšok jeho rodiny, súrodencov aj rodičov. Do Mníchova však Christopher, ktorý koncom mesiaca oslávi 25. narodeniny, dorazil ako urastený a vyformovaný muž. Je celkom zjavná jeho premena, s ktorou začal už minulý rok – práve v čase narodenín.

zväčšiť Herec a bývalý guvernér Kalifornie Arnold... Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
Arnold Schwarzenegger Herec a bývalý guvernér Kalifornie Arnold Schwarzenegger na vštívil mníchovský Oktoberfest spoločne so svojimi synmi - Christopherom (v strede) a Patrickom Schwarzeneggerovcami (vpravo).

Vtedy Christopher zverejnil na sociálnej sieti nové fotografie so zoštíhlenou postavou a celá jeho rodina s nadšením komentovala nové zábery. „Som na teba taký hrdý,“ odkázal mu na Instagrame jeho slávny otec. Pochvaly sa však dočkal asi aj osobnej.

649530687 Čítajte viac Kilá šli dolu, ona išla do plaviek! Hviezdička Goldberg predviedla nové krivky na pláži

Podľa zdrojov z okolia rodiny má Arnold Schwarzenegger dobrý vzťah so všetkými svojimi deťmi – teda štyrmi manželskými potomkami, ktorých mamou je jeho exmanželka Maria Shriver, ale tiež s nemanželským synom Josephom Baenom, ktorý sa narodil ešte počas Schwarzeneggerovho manželstva.

zväčšiť Christopher Schwarzenegger, syn Arnolda... Foto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia
Christopher Schwarzenegger Christopher Schwarzenegger, syn Arnolda Schwarzeneggera na zábere z roku 2018.

Práve s Baenom zachytili paparazzovia viackrát slávneho Arnieho vo fitness centre či pri tréningu na bicykloch. Objavili sa aj klebety, že Christopher sa chcel s otcom ešte viac zblížiť a práve preto začal cvičiť. Iné hlasy však hovoria, že premena hercovho syna nemá so slávnym otcom nič spoločné. „Urobil to sám pre seba. Začal cvičiť, zdravšie žiť. Chce sa cítiť zdravšie,“ komentoval zdroj.

VIDEO: Jedna veľká rodina – ktoré slávne osobnosti sú príbuzné

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #syn #oktoberfest #Arnold Schwarzenegger #Christopher Schwarzenegger

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...