Video s Alžbetou II., ktoré si zamilujete! Takto vyzeral moment, kedy ju na verejnosti prevalcovalo nadšenie

Fakt, že zosnulá kráľovná Alžbeta II. dostihy milovala, je všeobecne známy.

27.09.2022 00:00
164717471 Foto:
Kráľovná Alžbeta II. so svojím poradcom pre dostihy Johnom Warrenom v roku 2013 v Ascote.
debata

V období po úmrtí kráľovnej Alžbety II. sa stali vyhľadávanými videá na youtube, ktoré ju zobrazovali ako nadšenú fanúšičku dostihov. Zvlášť jedno je vydarené o čosi viac ako ostatné. Panovníčka v ňom nevystupuje sama, po svojom boku má ešte nadšenejšieho obdivovateľa dostihov, Johna Warrena, ktorý bol roky jej poradcom pre dostihy a chov koní.

724223715 Čítajte viac Musíš... Roztomilé video, kedy Charlotte poúča svojho brata o etikete počas pohrebu! Pozrite si ho

Ide o video z kráľovských dostihov Royal Ascot z roku 2013, kedy sa práve jej kobyle menom Estimate podarilo tesne zvíťaziť počas „Royal Ascot's Gold Cup“ a bolo to prvý raz v 207-ročnej histórii pretekov, kedy pohár vyhralo zviera vládnuceho panovníka.

Kráľovná Alžbeta II. počas týchto okamihov nedokázala udržať svoje emócie na uzde a strhol ju práve nadšený John Warren sediaci vedľa nej a bujaro povzbudzujúci. Hoci, ako je dobre známe, panovníčka dostihy milovala, vždy si zachovala pokoj a len málokedy počas dostihov podľahla emóciám. O to vzácnejšie je spomínané video – pozrite si ho.

Warren pre Daily Mail povedal, že víťazstvo kobyly Estimate bolo krásnym vyvrcholením jej 7-ročnej cesty a v očiach kráľovnej sa po jej víťazstve v Ascote dokonca zaleskli slzy.

Záber z roku 1937: Britský kráľ Juraj VI s...
Záber z roku 1930: Štvorročná princezná...
+18Záber z roku 1937: britská princezná Alžbeta...

John Warren patril nielen k spolupracovníkom, ale aj k osobným priateľom zosnulej panovníčky až do jej úmrtia. Ako povedal pre spomínaný denník, Alžbetu II. navštívil ešte víkend pred jej úmrtím v Škótsku, kedy sa spoločne rozprávali o ich vášni ku koňom a kráľovná mala podľa jeho slov v tomto smere stále plno plánov. „Ale bolo pre mňa krásne vidieť, ako bola obklopená členmi rodiny,“ opísal.

Kate, princezná z Walesu sa objavila na pohrebe...
Princezná z Walesu Kate s dcérou - princeznou...
+42Princ Harry a princ William (vpravo) kráčajú do...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kráľovná Alžbeta II.

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...