Ako šelma v milánskych uliciach! Všetky oči smerovali na miliónovú Kardashianku...

O triumfe sa hovorilo počas minulého víkendu v Miláne, kde svoju kolekciu prezentovala aj značka Dolce & Gabbana. Spojila sa totiž so slávnou celebritou a módnou influencerkou Kim Kardashianovou.

27.09.2022 00:00
Kim Kardashian Foto:
Americká celebrita Kim Kardashian na večeri v Miláne predviedla "zvierací vzor" look od hlavy až po päty.
debata

Celá kolekcia vychádzala z archívov samotnej Kardashianovej, ktorá mala doma vraj kúsky zo starých kolekcií talianskeho brandu a dizajnérske duo bolo nadšené tým, s akým nadšením Kim na spoluprácu kývla. Kúsky určené na sezónu Jar/Leto 2023 tak boli akousi reinterpretáciou odevov, ktoré už kedysi D&G vytvorili.

Kim Kardashian Čítajte viac Americký sen?! Kardashianka na titulke ukázala holé pozadie, tomuto záberu sa nedá uniknúť

Samozrejme, pozornosť padla aj na spomenutú Kardashianovú, ktorá do Talianska pricestovala s troma zo svojich štyroch detí a tiež rodinnými príslušníkmi. Po veľkolepej módnej šou, ktorú sledovali z prvého radu mnohé celebrity, sa predviedla v trblietavých korzetových šatách a s plavou hrivou sexbomby.

Ukážky z kolekcie značky Bally, sezóna Jar/Leto...
Ukážky z kolekcie značky Benneton, sezóna...
+27Ukážky z kolekcie značky Bottega Veneta, sezóna...

Ešte výraznejší moment však nastal o pár hodín neskôr, keď si 41-ročná americká megastar vyrazila na večeru v Miláne. Samozrejme, prítomnosť Kardashianovej priláka paparazzov bez ohľadu na to, ako vyzerá. Ale Kim vyzerala úchvatne.

Dizajnérka, podnikateľka a influencerka (všetko v jednom) stavila na zvieraciu potlač a šla doslova do extrému. Obliekla sa do zvieracieho vzoru od hlavy až po päty. Výsledok? Každý, kto sa nachádzal v jej blízkosti, sa neubránil pohľadom na slávnu star.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian (@kimkardashian)

Kardashianovej sa darí stále pútať pozornosť médií, ale boduje aj na podnikateľskom fronte. S jej dizajnérskymi projektmi, značkou SKIMS či televíznou šou a internetovými spoluprácami patrí medzi najlepšie zarábajúce hviezdy dneška. Aj to je asi dôvod, prečo sa nedávno rozhodla pre poriadnu investíciu. Ako informovali svetové médiá, Kim kúpila nehnuteľnosť, ktorej pôvodnými majiteľmi bola supermodelka Cindy Crawford a jej manžel Rande Gerber. Kardashian údajne za luxusnú nehnuteľnosť na pobreží zaplatila vyše sedemdesiat miliónov dolárov.

VIDEO: Preslávená svojou slávou – Kim Kardashian

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Miláno #Kim Kardashian #zvieracia potlač

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...