Na Meghan mala vraj ťažké srdce aj kráľovná, tvrdí nová kniha. Dôvod? Prišiel počas svadby s Harrym

Hoci o vzťahu zosnulej kráľovnej Alžbety II. a vojvodkyne Meghan sa takmer vždy písalo bez nánosu nejakého škandálu či negatív, nová kniha tvrdí, že aj bývalá britská panovníčka mala na manželku svojho vnuka Harryho chvíľami ťažké srdce.

27.09.2022 09:30
debata (1)
zväčšiť Oficiálny svadobný záber po sobáši princa... Foto: Avalon.red / Avalon / Profimedia
svadba, vojvodkyňa Meghan, princ Harry Oficiálny svadobný záber po sobáši princa Harryho a vojvodkyne Meghan, na ktorom pózujú s celou rodinou a s dnes už zosnulou kráľovnou Alžbetou II. a jej zosnulým manželom - princom Phillipom.

Ako vo svojej knihe New Royals (Noví králi) píše autorka Katie Nicholls, zosnulú 96-ročnú panovníčku údajne malo pobúriť rozhodnutie 41-ročnej Meghan Markleovej ešte v čase jej svadby s princom Harrym. Jablkom sváru sa vraj stali Meghanine svadobné šaty.

princovia William (vľavo) a Harry Čítajte viac Žiaden príkaz od kráľa! Nepridáte sa k nám aj s Meghan, napísal vraj princ William bratovi

Očarujúci model z dielne francúzskej značky Givenchy, na ktorom však pracovala britská dizajnérka Claire Waight Keller, obdivoval celý svet a ocitol sa vo viacerých rebríčkoch o najkrajšie svadobné šaty v histórii. Samotnej kráľovnej však šaty neulahodili, píše sa v knihe. Dôvodom mala byť ich farba.

Princ Harry a Meghan Markle počas volejbalového...
Princ Harry a Meghan Markle pózujú s členmi...
+69. FAKT: Neverili, že nám to vydrží, uviedol...

„Kráľovnú prekvapilo, že Meghan sa rozhodla obliecť si na svoju svadbu šaty snehobielej farby,“ cituje kniha zdroj, o ktorý sa opiera Katie Nicholls. „Môžno je generačná záležitosť, ale verila, že ak už nevesta bola raz vydatá, mala by si obliecť zlomenú bielu (teda odtiene krémovej či striebornej bielej),“ pokračuje zdroj v New Royals.

APTOPIX Britain Platinum Jubilee Čítajte viac Priam magický okamih Alžbety II. počas nedeľných osláv! Meghan a Harry opäť chýbali

Vojvodkyňa Meghan bola pritom v rokoch 2011 až 2013 vydatá za filmového producenta Trevora Engelsona a už na ich spoločnej svadbe mala šaty snehobielej farby. Na oficiálnom svadobnom zábere, ktorý vznikol v máji 2018 po sobáši princa Harryho a jeho vyvolenej Meghan však kráľovná Alžbeta II. pôsobí veľmi spokojne a pózuje s úsmevom. Je teda otázne, či informácie v novej knihe nie sú tiež súčasťou „populárneho trendu“ písania negatív o americko-kanadskej herečke, ktorá je vraj v kráľovskej rodine neobľúbená.

Kate, princezná z Walesu sa objavila na pohrebe...
Princezná z Walesu Kate s dcérou - princeznou...
+42Princ Harry a princ William (vpravo) kráčajú do...

Ako píše portál Gala.de pre porovnanie, napríklad súčasná kráľovná manželka Camilla, sa za princa Charlesa vydávala v šatách krémovej farby a striebornom vyšívanom kabátiku, čo údajne zodpovedalo tomu, že Camilla už bola v minulosti vydatá. Môže to však tiež byť zdôvodnené faktom, že v čase svadby (v roku 2005) mala nevesta 58 rokov.

VIDEO: Meghan Markle – všetko, len nie tradičná žena panovníka

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Givenchy #svadobné šaty #kráľovná Alžbeta II. #vojvodkyňa Meghan #svadobný deň

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...