Ako z filmu! Rozvod je zrušený, Sylvester Stallone a Jennifer Flavin dali láske novú šancu

Koncom augusta svet obletela správa o krachu prominentného manželstva slávneho herca a modelky - Sylvestra Stalloneho (76) a Jennifer Flavinovej (54).

27.09.2022 07:45
Sylvester Stallone a Jennifer Flavin Foto:
Sylvester Stallone a Jennifer Flavin.
debata

Žiaden rozvod! Sylvester Stallone a Jennifer Flavin sa uzmierili a ich láske sa rozhodli dať novú šancu. Koncom augusta svet obletela správa o krachu prominentného manželstva slávneho herca a modelky – Jennifer Flavin (54) podala žiadosť o rozvod so Sylvesterom Stallonem (76). V prípade páru, ktorý má tri deti, to však zrejme nebolo také horúce. Hovorca dvojice pre „Page Six“ povedal: „Rozhodli sa, že sa opäť stretnú doma, kde sa porozprávali a boli schopní vyriešiť svoje nezhody. Teraz sú obaja veľmi šťastní.“ Stránka TMZ informovala, že rozvodové konanie bolo pozastavené. Podľa Page Six tento krok priamo súvisí s uzmierením dvojice. Stallone aj na svojej instagramovej stránke zverejnil fotografiu, ktorá ho zobrazuje držiac sa s manželkou za ruky.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sly Stallone (@officialslystallone)

Sylvester Stallone a Jennifer Flavin sa zosobášili v roku 1997. Majú spolu tri dcéry: Sophiu (25), Sistine (24) a Scarlet (20). V máji 2022 pár oslávil 25. výročie svadby láskyplnými príspevkami na Instagrame. Pre herca išlo o tretie manželstvo, v rokoch 1985–1987 bol ženatý s modelkou a herečkou Brigitte Nielsenovou, pred ňou stála po jeho boku Sasha Stallone (1974 – 1985).

Sylvester Stallone a Jennifer Flavin v roku 2018.
Sylvester Stallone a Jennifer Flavin v roku 2016.
+3Sylvester Stallone a Jennifer Flavin a ich tri...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sylverster Stallone

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...