Veta, ktorú by ste od Brooke Shieldsovej nečakali! Na adresu Steffi Grafovej, manželky Agassiho

Hollywoodska hviezda Brooke Shields a tenista Andre Agassi boli manželmi v rokoch 1997 až 1999.

28.09.2022 00:00
Steffi Graf -koláž Foto:
Brooke Shields a Steffi Graf.
debata (1)

Herečka turbulentné manželstvo s tenistom opísala v knihe o jej živote s názvom „There Was a Little Girl: The Real Story of Mother and Me“, v ktorej Agassiho opísala ako veľkého žiarlivca.

Brooke Shields a Andre Agassi v roku 1997.
Steffi Graf  a Andre Agassi.
+4Brooke Shields a Andre Agassi v roku 1997.

Aktuálne sa 57-ročná Shields k Agassimu nepriamo vrátila, alebo skôr k jeho manželke, tenisovej hviezde Steffi Grafovej (53). Herečka v rámci kampane spodnej bielizne Skims, ktorej je súčasťou porozprávala aj o tom, ako vníma ženské telo a čo na ňu robí dojem.

zväčšiť Steffi Graf na archívnej snímke. Foto: SHUTTERSTOCK
graf Steffi Graf na archívnej snímke.

„Čo ma najviac inšpiruje a robí na mňa dojem, je čistá sila ženského tela. Zdá sa, že v ženskom tele je primárna bunková pamäť. Je schopné toľkých vecí,“ opísala v rozhovore pre „Yahoo Life“ a dodala: „Sebavedomie je pre mňa sexi. Myslím si, že sebavedomie prichádza s istou zmyselnosťou.“

Nemecká rodáčka Steffi Graf bola pre herečku dlhé roky veľkým vzorom. „Myslím si, že jedno z najdokonalejších ženských tiel je telo manželky môjho bývalého manžela,“ prekvapivo priznala Shields. „Mala som jej nohy prilepené k zrkadlu asi 15 – 20 rokov a tak si musel ísť potom tie nohy vziať.“

Andre Agassi a Steffi Graf sa v roku 2001 stali manželmi, ich vzťah sa začal v roku 1999. Prvý raz sa oficiálne ako pár ukázali na zápase boxu v Las Vegas. Udomácnili sa neďaleko Los Angeles, kde spolu žijú dodnes aj s ich dvoma potomkami – synom Jadenom (20) a dcérou Jaz (19).

Andre Agassi a Steffi Graf Čítajte viac Deti Agassiho a Grafovej sú už dospelé! Ste zvedaví, na koho sa viac podobá syn a na koho dcéra?

V spokojnom manželstve po rozvode s Agassim zakotvila aj Brooke Shields. V roku 2001 sa vydala za producenta Chrisa Henchyho, s ktorým žije dodnes. Pár sa teší takisto z dvoch detí – dcér Rowan (19) a Grier (16).

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Brooke Shields

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...