Ako oslávila Gwyneth Paltrow 50-ku? Zhodila šaty a telo si natrela na zlato, tu je výsledok

Oscarová herečka Gwyneth Paltrow oslávila 27. septembra okrúhlu 50-ku.

28.09.2022 14:00
Gwyneth Paltrow Foto:
Oscarová herečka Gwyneth Paltrow.
debata (1)

Pri tejto príležitosti prekvapila svojich fanúšikov sériou fotografií, ktoré zverejnila na svojom Instagrame aj stránke jej lifestyleovej spoločnosti Goop. „Myšlienka Goop sa vyvíjala a rástla a ja spolu s ňou,“ povedala oslávenkyňa o svojej rastúcej spoločnosti – viac o jej kariére čítajte tu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa goop (@goop)

Oscarom ovenčená herečka zhodila šaty. Predtým, než predstúpila pred kameru, si nechala polovicu nahého tela natrieť zlatou farbou. Ako prezradila na svojej stránke, fotenie je pre ňu vyjadrením pocitu energie a optimizmu. „Po 50-ke sa cítim veľmi dobre a je to práve o vyjadrení pocitu energie a optimizmu, ktorý prežívam,“ vysvetlila svoj zámer.

gwyneth 99 Čítajte viac Nie vždy bola Gwyneth Paltrow dlhovlasá blondínka! Takto vyzerala v časoch randenia s Pittom či Affleckom

Pred oslavou päťdesiatky napísala esej o svojej minulosti a svojich nádejach do budúcnosti, ktorú uverejnila práve na stránke Goop minulý týždeň. Okrem iného napísala: „Moje telo je mapa so značkami všetkých dní. Zbierka jaziev a nedokonalostí, ktoré sú ako záložky. Jazvy po popálení o sporák, jazva na prste, keď som si ho dávno rozrezala na okne, jazva po narodení dieťaťa. Šedivé vlasy a jemné vrásky. Slnko na mne zanechalo svoje nebeské odtlačky… Prijímam svoje telo a vzdávam sa potreby byť dokonalá, vyzerať dokonale, vzdorovať gravitácii, vzdorovať logike, vzdorovať ľudskosti. Prijímam svoju ľudskosť,“ napísala čerstvá 50-nička.

Gwyneth Paltrow v roku 1999.
Gwyneth Paltrow a jej otec Bruce Paltrow v roku...
+4Gwyneth Paltrow a Ben Affleck   v roku 1998.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Gwyneth Paltrow

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...