Vzťah so švagrinou na bode mrazu, no povinnosti nepustia! Charlene a Caroline spolu na verejnosti, ale...

Nielen princezné Charlene a Caroline, ale aj ďalší členovia kniežacej rodiny sa ukázali spoločne na podujatí v Monaku.

01.10.2022 00:00
debata

Po smutnom výročí, ktoré si v Monaku pripomenuli 14. septembra (40 rokov od tragickej smrti kňažnej Grace), čaká kniežatstvo ďalšie výročie. V máji 2023 uplynie 100 rokov od narodenia princa Rainiera III., otca princa Alberta a princezien Caroline a Stephanie.

zväčšiť Louis Ducruet, Marie Ducruet, Camille... Foto: Olivier Huitel / Pool Restreint Monaco / Bestimage / Profimedia
726633469 Louis Ducruet, Marie Ducruet, Camille Gottlieb,princezná Charlène a za ňou stojí princezná Caroline na tlačovej konferencii k 100. výročiu narodenia kniežaťa Rainiera III.

Pri tejto príležitosti sa všetky jeho deti spolu s ďalšími členmi rodiny ukázali na tlačovej konferencii v Monaku, kde boli zverejnené podrobnosti o oslavách, ktoré sa budú konať pri tejto príležitosti v máji. Je „verejným tajomstvom“, že vzťah princeznej Charlene (44) a princeznej Caroline (65) nie je najlepší, hoci Albert a jeho sestra pôsobia ako nerozlučná dvojica. Obe dámy sa však na podujatí zúčastnili. Naposledy boli spolu videné v novembri 2020 počas osláv Národného dňa Monaka. No od idylky malo ich vystúpenie ďaleko.

zväčšiť Zľava: Princezná Caroline, Marie Ducruet, Louis... Foto: Olivier Huitel / Pool Restreint Monaco / Bestimage / Profimedia
726633316 Zľava: Princezná Caroline, Marie Ducruet, Louis Ducruet, princezná Stéphanie, princ Albert, princezná Charlène a Camille Gottlieb na tlačovej konferencii k 100. výročiu narodenia kniežaťa Rainiera III.

Zatiaľ, čo Charlene zvolila počas tohto dňa tmavé tóny, Caroline siahla po výrazne odlišnej farbe a pred novinárov predstúpila oblečená do svetlých tónov. Dve ženy tak nemohli pôsobiť rozdielnejšie. Počas spoločného pózovania stáli na opačných stranách a delilo ich niekoľko členov rodiny.

Knieža Rainier a jeho manželka - herečka Grace...
Herečka Grace Kelly na zábere z roku 1955.
+4Herečka Grace Kelly na zábere z roku 1954 pri...

Prejavmi náklonnosti však prítomných novinárov prekvapili princ Albert a jeho manželka, pôsobili zvlášť harmonicky najmä v momentoch, keď sa držali za ruky.

Najznámejšie havárie celebrít – pozrite si video!

Najznámejšie havárie celebrít

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

Monacké knieža Albert a jeho manželka -...
Monacký knieža Albert a jeho manželka,...
+12Monacké knieža Albert a jeho manželka -...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Monako #princezná Charlene

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...