Princezná Kate má nadšenú fanúšičku aj v Hollywoode! Tieto krásne slová o nej napísala slávna Zeta-Jones

Princezná z Walesu, ešte pred pár týždňami vojvodkyňa Kate sa teší veľkej priazni verejnosti. Fanúšikov zdá sa, má aj medzi hviezdami.

30.09.2022 00:00
Catherine Zeta-Jones Foto:
Catherine Zeta-Jones v modeli Michael Kors.
debata

Jednou z nich je herečka Catherine Zeta-Jones, hollywoodska hviezda, ktorá však pochádza z britských ostrovov, konkrétne z Walesu. Päťdesiattriročná brunetka, ktorá má na konte sošku Oscara za výkon v muzikáli Chicago, sa nedávno veľmi otvorene a s nadšením vyjadrila na adresu Catherine Middletonovej, budúcej britskej kráľovnej manželke.

Britain Royals Čítajte viac Úder od Karola III.? Tomu sa hovorí degradácia Harryho a Meghan

„Milujem našu princeznú z Walesu. Milujem náš národný welšský kostým,“ napísala Zeta-Jones na sociálnej sieti k obrázku, ktorý zachytáva princeznú z Walesu s drobným dievčatkom oblečeným v národných farbách.

Princezná Kate z Walesu máva fotografom.
Kate, princezná z Walesu sa zhovára s...
+5Princ a princezná z Walesu počas návštevy RNLI...

Princ William a jeho manželka navštívili Wales v utorok, iba pár hodín po tom, čo sa oficiálne skončilo obdobie smútenia stanované na sedem dní od štátneho pohrebu britskej panovníčky Alžbety II. Bol to zároveň aj prvý verejný event, na ktorý si princezná z Walesu znovu vzala inú farbu ako čiernu. Stavila na červený kabát so zlatými gombíkmi, vychádzala práve z národných farieb krajiny.

princezná Kate z Walesu, princ William Čítajte viac Farebný comeback princeznej Kate v znamení červenej! Je to kabát na jeseň, máme 9 tipov

Herečka Catherine Zeta-Jones sa v minulosti objavila priamo v Buckinghamskom paláci, kde si vtedy z rúk princa Charlesa, dnes kráľa Karola III., prevzala Rád britského impéria za prínos umeniu. Hollywoodska hviezda ťažko vraj prežívala aj úmrtie obľúbenej panovníčky.

„Cítila som sa akoby odišiel kúsok zo mňa,“ citovala ju agentúra AP. „Som veľká royalistka a zbožňujem kráľovskú rodinu. Veľmi si vážim, čo robia pre našu krajinu,“ netajila sa svojím postojom Zeta-Jones, ktorá nedávno oslávila aj výročie sobáša so svojím manželom – hercom Michaelom Douglasom. Viac o tom, ako spolu tento deň strávili a čo si dali za odmenu, čítajte tu.

VIDEO: Pozrite si britské kráľovské rezidencie

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kráľovská rodina #úcta #Instagram #obdiv #Catherine Zeta-Jones #princezná Kate

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...