Bezosova ex sa opäť rozvádza! Koľko dostane od najbohatšej ženy sveta učiteľ chémie?

Osemnásť mesiacov a dosť. Zdá sa, že toľko stačilo na druhú manželskú skúsenosť bývalej partnerke najbohatšieho muža sveta.

30.09.2022 00:00
Podnikateľka a filantropka MacKenzie Scott na... Foto: ,
Podnikateľka a filantropka MacKenzie Scott na archívnom zábere.
debata

Reč je o MacKenzie Scottovej, kedysi Bezosovej – bývalej manželke Jeffa Bezosa, ktorej nevyšlo ani jej druhé manželstvo. Ako potvrdili viaceré zdroje, bývalá učiteľka a filantropka MacKenzie Scott dala zbohom svojmu druhému manželovi Danovi Jewettovi, ktorého si vzala počas komorného obradu v marci minulého roka.

Anne Hathaway, Anna Wintour Serena Williams a starosta New Yorku Eric Adams Čítajte viac Melinda Gates s krásnou dcérou v prvom rade! Šou dizajnéra, ktorého zbožňujú aj slovenské ženy, zlákala hviezdny dav

Dôvody partneri bližšie nešpecifikovali, isté však je, že z majetku Scottovej sa jej druhému zákonitému partnerovi asi veľa neujde. Majetkové záležitosti totiž ešte v čase sobáša vyriešili predmanželskou zmluvou.

Archívny záber Jocelyn Wildensteinovej, ktorá...
Sue Ann Arnall je exmanželkou ropného magnáta...
+5Princezná Haji bint al-Hussajn na archívnom...

MacKenzie Scott bola viac ako štvrťstoročie manželkou miliardára Jeffa Bezosa. Dvojica ohlásila odlúčenie a následný rozvod v roku 2019. Celkom bezprostredne sa začal vzťah Bezosa s moderátorkou Lauren Sanchezovou, rodinnou priateľkou Bezosovcov, s ktorou sa údajne už miliardár zblížil počas jeho manželstva s MacKenzie Scottovou.

Miliardár Jeff Bezos a jeho súčasná partnerka... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
2021 Baby2Baby Gala Miliardár Jeff Bezos a jeho súčasná partnerka Lauren Sanchez.

Napriek tomu, že by sa medzi partnermi mohla odohrávať dráma, Bezos a jeho prvá manželka sa rozišli bez väčších škandálov, pričom Scott získala podiely v spoločnosti Amazon a zostala pôsobiť aj v charitatívnych projektoch.

Alena Šeredová a jej životný partner Alessandro Nasi Čítajte viac Taliansky miliardár požiadal Šeredovú o ruku! Povedala som áno, odkázala kráska

MacKenzie Scott, ktorá bola v roku 2020 na čele rebríčka najbohatších žien sveta, sa po rozvode sústredila na pracovné aktivity. O to viac prekvapilo, keď sa v marci 2021 vydala za Jewetta – učiteľa chémie. Zdá sa však, že partnerov rozdelili neprekonateľné rozdiely, ako sa zvykne v prípade amerických rozvodov často uvádzať ako dôvod.

VIDEO: Najdrahšie rozvody v histórii

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #rozvod #Jeff Bezos #najbohatší ľudia #Mackenzie Scott

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...