Najdrahší Kájo... Smutný odkaz vdovy Ivany, pred troma rokmi zomrel Karel Gott

Fanúšikovia na smutné výročie nezabudli, Ivane Gottovej a jej dcéram posielajú povzbudivé odkazy.

02.10.2022 08:35
334256500 Foto:
Karel Gott s manželkou Ivanou v roku 2017.
debata

Sú to tri roky, čo 1. októbra zomrel 42-násobný československý a český Zlatý slávik, Karel Gott. "S najhlbším zármutkom v srdci oznamujem, že nás včera (v utorok), krátko pred polnocou, po ťažkej a dlhej chorobe, opustil môj milovaný manžel Karel Gott. Odišiel doma, v tichom spánku, v kruhu svojej rodiny,“ oznámila vtedy smutnú správu Ivana Gottová.

Karel Gott s manželkou Ivanou a dcérami...
Karel Gott a  Ivana Gottová v roku 2019.
+13Karel Gott s dcérou.

Smutný odkaz „do neba“ poslala Ivana Gottová pri príležitosti 3. výročia manželovho úmrtia. „Najdrahší Kájo, dnes sú to už tri roky… Ako veľmi nám tu dole chýbaš! Nie je dňa, kedy by sme si na teba so Charlottkou a Nellinkou nespomenuli… Ostaneš navždy v našich srdciach!,“ uverejnila vdova Ivana Gottová na facebooku a pridala aj niekoľko fotografií.

Jej odkaz sa stretol s obrovským záujmom fanúšikov, za pár hodín naň reagovalo takmer 26 000 ľudí, ktorí rodine posielajú slová podpory.

Karel Gott bojoval posledné mesiace života s leukémiou, podstupoval ambulantnú liečbu. O svojom boji a diagnóze informoval fanúšikov na sociálnej sieti.

Ivana Gottová Čítajte viac VIDEO: Neplačte, oslavujte život! Ivana Gottová priviezla film Karel na Slovensko

V novembri roku 2015 mnohonásobnému Zlatému slávikovi lekári diagnostikovali zhubné nádorové ochorenie lymfatických uzlín, tzv. Non-Hodgkinov lymfóm. Z ochorenia sa vyliečil, ale neskôr sa u speváka objavila porucha krvotvorby v podobe myelodysplastického syndrómu. Aj napriek niekoľkým rôznym liečbam sa z tohto ochorenia vyvinula akútna leukémia.

gottová Čítajte viac Veď ona je celý otec! Charlottka Gottová na pódiu, v slávnom duete Zvonky štěstí spieva slovenskú časť, pozrite sa

V novembri 2021 mal premiéru dokument režisérky Olgy Malířovej Špátovej, Karel. Rozhovor s filmárkou o spevákovi aj o spoločnej práci pre TV Pravda si pozrite nižšie.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Karel Gott #Ivana Gottová

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....