Naozaj som si myslel, že zomriem! Norman Reedus opísal úraz počas nakrúcania hitu The Walking Dead

V marci utrpel herec Norman Reedus, ktorý hral postavu Daryla, vážny otras mozgu.

03.10.2022 00:00
Norman Reedus Honored With a Star on the... Foto: ,
Herec Norman Reedus.
debata

V rozhovore pre americkú stránku EW.com 53-ročný herec Norman Reedus prezradil, že jeho nehoda v marci počas natáčania poslednej sezóny seriálového hitu "The Walking Dead“ (Živí mŕtvi) bola naozaj vážna. Až tak, že sa bál, že zomrie.

Herec Norman Reedus a jeho partnerka Diane...
Zľava: Herečka Diane Kruger sprevádzala svojho...
+3Herec Jon Bernthal (vľavo) sa prihovoril na...

11. marca Norman Reedus, ktorý hral postavu Daryla, utrpel otras mozgu. Išlo o zranenie, pre ktoré sa nakrúcanie predĺžilo o niekoľko dní. "Norman Reedus utrpel úraz hlavy. Dobre sa zotavuje a čoskoro sa vráti. Ďakujem vám všetkým za podporu,“ oznámili v čase, kedy sa úraz stal, hercovi zástupcovia.

Norman Reedus a jeho partnerka Diane Kruger Čítajte viac Hrdina hitu Živí mŕtvi s krásnou Nemkou na Chodníku slávy: Dostal hviezdu a našiel lásku!

Aktuálne však vysvetlil, že jeho zranenie nebolo žiadnou maličkosťou, skôr naopak. "Bolo to veľmi vážne. Bolo to strašidelné,“ povedal pre EW.com. Reedus povedal, že skončil u neurológa a jeho testy nevyzerali dobre. Opísal, že pohybovať sa mohol len tak, že sa pridŕžal stien a bol nútený zostať v miestnosti bez akéhokoľvek svetla celé hodiny, aby sa vyhol prudkým migrénam. Herec však priznal, že sa cítil zle kvôli kolegom, pretože kvôli nemu sa prerušilo nakrúcanie a všetci museli čakať, kým sa pozviecha.

Nebolo to prvýkrát, čo mal Norman Reedus vážne zranenie. V roku 2005 sa stal obeťou dopravnej nehody, pri ktorej bol vážne zasiahnutý do tváre a v jamke ľavého oka má titánovú platničku. Avšak zranenie, ktoré si privodil počas nakrúcania seriálu, zostáva jeho najhoršou spomienkou. „Naozaj som si myslel, že zomriem,“ dodal.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Norman Reedus

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...