Oficiálny záber kráľovskej rodiny spôsobil ošiaľ medzi fanúšikmi! Keď si ho pozriete, pochopíte

Po smrti kráľovnej Alžbety II. nastávajú v britskej kráľovskej rodine viditeľné zmeny.

03.10.2022 00:00
Britain Royals Foto: ,
Zľava: Kráľovná manželka Camilla, kráľ Karol III., princ William a jeho manželka, princezná Kate na novom oficiálnom zábere kráľovskej rodiny.
debata (6)

Nastala nová éra. Buckinghamský palác zverejnil počas víkendu prvú oficiálnu fotografiu kráľa Karola III., kráľovnej manželky Camilly, princa Williama a jeho manželky Kate, princeznej z Walesu.

princezná Kate z Walesu, princ William Čítajte viac Farebný comeback princeznej Kate v znamení červenej! Je to kabát na jeseň, máme 9 tipov

Po smrti kráľovnej Alžbety II. nastávajú v britskej kráľovskej rodine viditeľné zmeny. Pri príležitosti tejto „novej éry“ zverejnil palác 1. októbra doteraz nezverejnenú fotografiu. Zobrazuje „fantastickú štvorku“, ako zoskupenie okamžite nazvali fanúšikovia kráľovskej rodiny.

Ako sa uvádza na Instagrame kráľovskej rodiny, fotografia vznikla 18. septembra, presne desať dní po smrti kráľovnej, štvorica pózovala v Buckinghamskom paláci, kde hlavy štátov ešte v ten istý večer absolvovali recepciu, po ktorej na druhý deň nasledoval štátny pohreb kráľovnej Alžbety II. Nie je teda prekvapením, že všetci sú oblečení v čiernom.

Kate, princezná z Walesu sa stretla s...
Princ William už absolvoval s manželkou prvé...
+6Kate, princezná z Walesu sa stretla s...

Čo však rozhodne prekvapivé je, ako píšu britské médiá, členovia rodiny sa nielen uvoľnene usmievajú do objektívu, ale záber pôsobí intímnejšie ako zvyčajné oficiálne zábery. Kráľ jednou rukou drží svoju manželku, druhú má schovanú vo vrecku saka. Uvoľnene a prirodzene pôsobia aj William s Kate, zdá sa, že aj princezná z Walesu rukou jemne objíma manžela.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Royal Family (@theroyalfamily)

Snímka sa okamžite stretla so záujmom fanúšikov, ktorí ju začali komentovať: „Súčasnosť a budúcnosť monarchie je, zdá sa, v bezpečných rukách,“ znie jeden z mnohých komentárov. „Fantastická štvorka. Kráľovná Alžbeta by bola na ňu taká hrdá,“ píše ďalší. Mnohé komentáre vyzdvihujú blízkosť rodiny a súdržnosť, ktorá zo štvorice sála. A, samozrejme, ozývajú sa aj fanúšikovia Williama a Kate, pre ktorých je práve táto dvojica tou „naj“ v celej kráľovskej rodine. Fotografia sa už za pár hodín po zverejnení dočkala označenia „páči sa mi“ od takmer milióna fanúšikov.

Už začiatkom minulého týždňa sa udiali viditeľné zmeny, keď sa princ Harry a vojvodkyňa Meghan na oficiálnej stránke kráľovskej rodiny „prepadli“ takmer na posledné miesto. Pritom ešte počas života Alžbety II. sa ich fotografie na stránke royal.uk nachádzali hneď za fotografiami princa Williama a jeho manželky Kate.

Pozrite si video – medailónik vojvodkyne Kate.

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

Princ George oslávil 9. narodeniny, pri...
Princezná Charlotte oslavuje sedem rokov.
+13Princ Louis na zábere, ktorý vznikol v Norfolku...

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #kráľovská rodina #kráľ Karol III.

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...