Nie sme na úžasnom zábere kráľovskej rodiny? Tak sa pozerajte! Tu je rýchly protiúder Harryho a Meghan

Po zverejnení fotografie "fantastickej štvorky" prišla odpoveď od vojvodu a vojvodkyne zo Sussexu.

04.10.2022 09:08
Britain Royals Foto: ,
Zľava: Kráľovná manželka Camilla, kráľ Karol III., princ William a jeho manželka, princezná Kate na novom oficiálnom zábere kráľovskej rodiny.
debata (4)

Nastala nová éra, ale bez Harryho a Meghan? Počas víkendu Buckinghamský palác zverejnil prvú oficiálnu fotografiu kráľa Karola III., kráľovnej manželky Camilly, princa Williama a jeho manželky Kate, princeznej z Walesu. Britské médiá mali okamžite jasno – toto je nové srdce kráľovskej rodiny, písali. A jasno mali aj fanúšikovia monarchie, ktorí nešetrili pozitívnymi komentármi na margo záberu a zoskupenie nazvali „fantastickou štvorkou“.

Britain Royals Čítajte viac Oficiálny záber kráľovskej rodiny spôsobil ošiaľ medzi fanúšikmi! Keď si ho pozriete, pochopíte

Fotografia sa bezpochyby dostala aj k princovi Harrymu a Meghan, ktorí sa po smrti panovníčky celkom očividne dostávajú na vedľajšiu koľaj. Ľady medzi nimi a ostatnými členmi rodiny viditeľne neprelomil ani smútok za zosnulou Alžbetou II. Ich odpoveďou na záber „fantastickej štvorky“, ako fanúšikovia pózujúcu skupinku nazvali v komentároch, nenechala na seba dlho čakať.

Vojvodkyňa Meghan vo  Westminsterskom opátstve.
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa...
+12Vojvodkyňa Meghan  vo Westminsterskom opátstve.

V pondelok svetu prostredníctvom sociálnych sietí ukázali ich dva nové zábery, o ktoré sa postaral fotograf celebrít Misan Harriman. Ak vám meno fotografa niečo hovorí, ste na správnej ceste. Práve tento muž sa v júni postaral o fotografiu dcéry Harryho a Meghan, malej Lilibet. Išlo o prvú zverejnenú fotografiu druhého potomka sledovaného páru.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Misan Harriman (@misanharriman)

Harry a Meghan ho tak o spoluprácu požiadali opäť. Pred jeho objektív sa postavili počas summitu „One Young World“ pre mládežníckych lídrov, ktorý sa konal v septembri v Manchestri.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Misan Harriman (@misanharriman)

Na prvej fotografii je 41-ročná Meghan oblečená v červenej blúzke a nohaviciach v rovnakom odtieni, vlasy ma zopnuté vzadu a zdobia ju masívne zlaté náušnice. Popiska k fotografii znie: „Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu pred otváracím ceremoniálom summitu "One Young World“.

Britain Royals Čítajte viac Úder od Karola III.? Tomu sa hovorí degradácia Harryho a Meghan

Pár pridal aj druhú fotografiu, ktorá je čierno-biela. Obaja sú na nej zachytení zboku, v popredí stojí vojvodkyňa a za ňou jej manžel, ktorý ju drží za ruku.

Kráľovský pár, Karol III. s manželkou navštívil...
Kráľovský pár, Karol III. s manželkou navštívil...
+6Kráľovský pár, Karol III. s manželkou navštívil...

Nové zverejnené fotografie Harryho a Meghan sčasti zatienili zábery prvej verejnej návštevy kráľa Karola III. a kráľovnej manželky Camilly od konca obdobia kráľovského smútku. Kráľovský pár navštívil v pondelok asi 50-tisícové mesto Dunfermline a tiež Edinburgh. Karel III. si na túto návštevu obliekol kilt a potriasal si ruky s množstvom čakajúcich fanúšikov v dave.

Rozprávkový príbeh o milenke? Pozrite si životnú cestu kráľovnej manželky Camily

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

Princ George oslávil 9. narodeniny, pri...
Princezná Charlotte oslavuje sedem rokov.
+13Princ Louis na zábere, ktorý vznikol v Norfolku...

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...