Na večeri vo vychytenej reštaurácii sa zišli samé hviezdy... A medzi nimi? Aniston s exmanželom

Len pred pár dňami sa Jennifer Aniston spolu s Jonom Hammom preháňali ulicami New Yorku a prechádzali sa bok po boku večerným mestom...

04.10.2022 15:23
priatelia, jennifer aniston, Foto:
Jennifer Aniston na snímke z roku 2019.
debata

Nie, nešlo o žiadne rande, hviezda seriálu „Mad Men“ Jon Hamm sa stal nováčikom v seriálovom hite The Morning Show v hlavnej úlohe práve s Anistonovou.

726750528 Čítajte viac Tak čo, pristane im to? Jennifer Aniston po boku seriálovej hviezdy v uliciach New Yorku

Aktuálne sa nielen oni dvaja, ale ďalšie slávne hviezdy stretli na spoločnej večeri v Brooklyne. Ako uvádza stránka pagesix či hellomagazine, spoločnosť plná hviezd sa stretla v podniku s názvom Laser Wolf v Brooklyne, obľúbenej izraelskej reštaurácii situovanej na streche hotela.

aniston Čítajte viac Rozviedla som sa a išla na terapiu, opísala bez okolkov Aniston ťažké obdobie konca Priateľov

Okrem dvoch spomínaných hviezd, Anistonovej a Hamma, sa na večeri objavil aj rozhlasový moderátor Howard Stern, moderátor Jimmy Kimmel či herec Jason Bateman. A prekvapením bola aj prítomnosť Anistonovej exmanžela, herca Justina Therouxa.

Jennifer Aniston a Justin Theroux Čítajte viac Anistonovej ex jej adresoval slová, z ktorých stisne pri srdci: Toto pre neho znamená!

Niekdajší manželia, ktorí ohlásili rozchod v roku 2018, zostali dobrými priateľmi, čo dokazujú mnohé vyjadrenia pre médiá a dokonca aj zábery na Instagrame oboch hviezd. Herecký pár sa zasnúbil v auguste 2012 a v auguste 2015 si povedali „áno“. Zatiaľ, čo Jennifer Aniston žije v Los Angeles, Justin Theroux sa udomácnil práve v New Yorku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Justin Theroux

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...