To nie! Jeden z najkrajších párov sveta tesne pred rozvodom. V manželstve prežili 13 rokov

V roku 2009 si slávna modelka Gisele Bündchen a hráč amerického futbalu Tom Brady povedali svoje "áno".

05.10.2022 13:00
brady Foto:
Gisele Bündchen a Tom Brady.
debata (1)

Tom Brady a Gisele Bündchen, dvojica, ktorá v posledných týždňoch žila oddelene, si už najala rozvodových právnikov a "skúma svoje možnosti“ ohľadom ukončenia manželstva, uviedol v utorok pre CNN zdroj z okolia slávneho páru.

Gisele Bündchen, Tom Brady Čítajte viac Manžel bol dôrazne proti! Prezradila topmodelka Gisele Bündchen o domácom pôrode

CNN už minulý mesiac informovala, že jeden z najslávnejších hráčov amerického futbalu Brady a jeho manželka Bündchen, jedna z najslávnejších modeliek sveta, riešili dlhší čas manželské problémy.

zväčšiť Gisele Bündchen a  Tom Brady. Foto: SHUTTERSTOCK
brady2 Gisele Bündchen a Tom Brady.

45-ročný Brady vo februári odišiel z NFL, aby o čosi neskôr toto rozhodnutie zmenil. Podľa jeho hlavného trénera Todda Bowlesa si v auguste zobral 11-dňovú dovolenku z tréningového kempu, aby si mohol „riešiť súkromné záležitosti“.

Modelka Gisele Bündchen Čítajte viac Temné obdobie Gisele Bündchenovej: Fľaša vína každý večer, pád na dno

Ak sa slávny pár napokon rozhodne pre rozvod, bude musieť vyriešiť otázku starostlivosť o ich dve deti ako aj veľký majetok, ktorý počas manželstva nadobudli. Ako uvádza magazín People, práve návrat Bradyho do NFL mal spôsobiť novú manželskú krízu. „Bola taká šťastná, keď oznámil svoj odchod do dôchodku. A teda rozhodne nebola nadšená, keď sa rozhodol vrátiť,“ píše magazín People.

Super Bowl QB Contrast Football Brady Čítajte viac Definitíva. Americká legenda prenecháva ihrisko iným

O manželskej kríze hovoril slávny pár aj v minulosti. Tom Brady v roku 2020 v rozhovore s Howardom Sternom povedal: „Gisele nebola šťastná. Napísala, že si myslí, že rodine nevenujem dostatok pozornosti a že uprednostňuje svoju športovú kariéru. Takisto to, že starostlivosť o ich spoločný domov leží na jej pleciach.“ Ako povedal, vtedy im nezhody v manželstve pomohla prekonať terapia.

zväčšiť Gisele Bündchen a  Tom Brady. Foto: SHUTTERSTOCK
Gisele Bündchen, Tom Brady Gisele Bündchen a Tom Brady.

Za slávneho hráča amerického futbalu je Brazílčanka Gisele Bündchen vydatá od roku 2009, má s ním dve deti – syna Benjamina (13) a dcéru Vivian (9). Brady má ešte syna z predošlého vzťahu – 14-ročného Johna, jeho mamou je herečka Bridget Moynahan.

Modelka Gisele Bündchen.
Gisele Bündchen a  Tom Brady.
+5Gisele Bündchen a  Tom Brady.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Gisele Bündchen #Tom Brady

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...