Sme predsa ľudia, nie mimozemšťania! Absurdnú zmenu vzhľadu Carmen Geiss fanúšikovia ťažko predýchavali

Svojrázna milionárka Carmen Geiss si pred niečo vyše týždňom skrátila vlasy, výsledkom sa, prirodzene, pochválila na Instagrame.

09.10.2022 00:00
Carmen Geiss Foto:
Carmen Geiss - takto vyzerá svojrázna milionárka v realite, záber z autogramiády.
debata (4)

Fanúšikom, ktorých má dvojnásobná mama takmer 900000, sa zmena páčila a posielali zväčša pozitívne reakcie. S tým je však koniec!

Jej tri príspevky uverejnené koncom týždňa sa stretli s fanúšikovskou nevôľou. Nie, o účes nejde… Vzhľad 57-ročnej blondínky je totiž úplne zmenený. Fanúšikov neoklame, filtre použité pri upravovaní fotografií boli použité až nadmieru. Vzhľad ženy, ktorá o tri roky oslávi okrúhlu 60-ku, je „vylepšený“, až do absurdnej podoby.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Carmen Geiss (@carmengeiss_1965)

„Keby záber nezverejnila sama Carmen, nespoznala by som ju,“ znie jeden z miernejších komentárov. Nasleduje ďalší: „Prepáč, ale ten filter je strašne silný drahá Carmen. Si pekná žena a filter nepotrebuješ,“ píše ďalší fanúšik. „Fitre by mali byť normálne zakázané, sme predsa ľudia, nie mimozemšťania,“ znie ďalší. „Také neprirodzené, na čo to všetko?,“ pýta sa ďalší z mnohých.

Milionárska rodinka - Carmen, Shania, Davina a...
Geissenovci v obradnej miestnosti...
+4Slovensko dostane od Geissenovcov oveľa väčšiu...

Zdá sa však, že zo strany milionárky išlo o akýsi experiment, následne podporovateľom ponúkla fotografiu, na ktorej pózuje aj s manželom Robertom. Na nej už slávny pár vyzerá tak, ako sú naňho fanúšikovia zvyknutí.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Carmen Geiss (@carmengeiss_1965)

Svojím špecifickým životným štýlom sa Geissenovci pýšia v sledovanej šou televízie RTL II. s názvom Geissenovci – Ťažký život milionárov (Die Geissens – Eine schrecklich glamouröse Familie), ktorá sa na obrazovky dostala v roku 2011. V roku 2012 ju začala vysielať aj televízia JOJ. Program mapuje ich luxusný život ako aj manželstvo, ktoré trvá od roku 1994.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Carmen Geiss

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...