Tehotenstvo Swankovej tesne pred 50-kou vyvolalo aj kritické ohlasy! Jej herecká kolegyňa si servítku nebrala

Počas týždňa prezradila oscarová herečka Hilary Swank (48) svetu ohromnú novinku - bude z nej mama.

09.10.2022 00:00
Hilary Swank a  Emmy Rossum Foto:
Hilary Swank a Emmy Rossum na archívnej snímke.
debata

V sledovanej relácii „Good Morning America“ povedala, že z nej bude mama. „Som taká šťastná, že sa o to teraz s vami môžem podeliť. Toto je niečo, čo som chcela už dlho. Budem mamou! Nielen jedno, ale dve deti. Nemôžem tomu uveriť.“ V roku 2018 sa Hilary Swank vydala za svojho partnera, podnikateľa Philipa Schneidera. Ich dvojičky by mali prísť na svet v apríli, ako píše stránka pagesix.

Hilary Swank Čítajte viac Hilary Swank to prezradila v priamom prenose! Tesne pred 50-kou sa stane mamou. A jej novinka má krásne pokračovanie

Pod záberom na Instagrame, na ktorom Swank hovorí, že čoskoro porodí dvojičky, sa však rozprúdila živá diskusia. Jej témou sa stal vek herečky, mamou sa stane dva roky pred 50-kou, na čo poukazovali mnohí ľudia v komentároch. „Budeš mať 70, keď tvoje deti skončia školu.“ Ďalší písal: „Preboha, nemáš už takmer 50 rokov?“ A nasledoval ďalší, veľmi nepríjemný komentár: „Možno, naozaj len možno sa dožiješ ich svadby.“

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Hilary Swank (@hilaryswank)

Jej slávni kolegovia sa však z tehotenstva tešia spolu s ňou. Blahoželania jej poslali napríklad herečky Kate Hudson či Hilarie Burton. Ďalšia hviezda, Emmy Rossum (36), sa Swankovej zastala pred neprajníkmi a pod nepríjemný komentár o veku prvorodičky Swankovej napísala drsnú skratku GFY, čo znamená „go f–k yourself“. Swank a Rossum spolu pracovali v roku 2014 na filme „You're Not You“ a stali sa z nich priateľky, ako uvádza stránka pagesix.

Swank a Schneider začali spolu randiť niekoľko mesiacov po tom, ako Swank odvolala zásnuby s tenistom Rubenom Torresom. V rokoch 1997 až 2007 bol jej manželom herec Chad Lowe.

V roku 2000 získala Swank svojho prvého Oscara za hlavnú úlohu vo filme Chlapci neplačú (1999), druhého jej v roku 2005 vyniesla športová dráma Million Dollar Baby (2004).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hilary Swank

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....