S čím mala veľký problém svokra Scarlett Johanssonovej? Herečka to povedala nahlas

Scarlett Johansson (37) je už vyše roka dvojnásobnou mamou.

10.10.2022 00:00
Herečka Scarlett Johansson a jej manžel Colin... Foto: ,
Herečka Scarlett Johansson a jej manžel Colin Jost.
debata

Herečka, hlavná predstaviteľka filmu Čierna vdova a jej manžel Colin Jost (40) sa z príchodu synčeka veľmi tešili. Herečka už mala z predchádzajúceho vzťahu osemročnú dcéru.

scarlett johansson Čítajte viac Scarlett Johansson opísala, prečo si tehotenstvo užívala v súkromí

Známa dvojica, ktorá sa zosobášila v roku 2020, pokrstila potomka Cosma. „Spojili sme nejaké písmenká a bolo to, zavtipkovala najskôr hollywoodska hviezda v ‚The Kelly Clarkson Show‘. "Ale nie, vážne, len som si myslela, že je to roztomilé meno a všetkým v našom okruhu priateľov sa bude páčiť.“

Ale nebola to celkom pravda, ako neskôr Johansson opísala hostiteľke šou Kelly Clarksonovej (40). „Najväčší problém s tým mala Colinova matka. Neustále navrhovala iné variácie mena.“

Vtedy však už bolo neskoro, niekoľkokrát to musela dať svokre jasne najavo: „Nie, už je na svete, ten vlak už odišiel,“ hovorila jej. Väčšiu podporu pre zvolené meno našla herečka u dcéry Rose. Hneď od začiatku si myslela, že meno jej malého brata je naozaj skvelé. "Cosmos je naozaj roztomilý kvietok, ktorý kvitne v rôznych odtieňoch oranžovej a žltej – takže mojej dcére sa to meno páči,“ usmiala sa Scarlett Johansson.

Reese Witherspoon  koláž Čítajte viac Červený koberec v znamení dĺžky mini! Witherspoon, Johansson, Halsey - ktorá z nich boduje u vás?

Herečka má za sebou dve nevydarené manželstvá. Prvé s kanadským kolegom Ryanom Reynoldsom, s ktorým boli manželmi od roku 2008 do 2011. Nasledoval vzťah a svadba s francúzskym novinárom Romainom Dauriacom, manželstvo trvalo necelé tri roky od roku 2014 do roku 2017. S Jostom uzatvorila svoje tretie manželstvo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Scarlett Johansson

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...