Mila Kunis kedysi nakrúcala film s Justinom Timberlakeom! Zážitok ju šokuje dodnes

V roku 2010 si krásna herečka Mila Kunis zahrala v romantickej komédii s názvom "Friends with Benefits" s Justinom Timberlakeom.

10.10.2022 00:00
Mila Kunis Foto:
Mila Kunis a Justin Timberlake počas premiéry komédie Friends With Benefits.
debata

Na natáčanie však nemá len dobré spomienky… Dokonca ju šokujú dodnes, ako prezradila v rozhovore pre „Vanity Fair“.

Keď si Mila Kunis (39) spomenie na natáčanie tejto komédie, okamžite ju napadne slovo: „Príšerné“. Scény s bývalým tínedžerským idolom a členom chlapčenskej kapely 'N Sync totiž rozpútali v uliciach New Yorku peklo.

„Práca s Justinom bola fajn, kým sme nenakrúcali v uliciach New Yorku. Bol mladý a mal nadšenie pre herectvo, bol skvelý. A potom sme vyšli na verejnosť a dialo sa niečo podobné ako s Beatles. To som v živote nezažila!“ Kunis opísala neskutočné množstvo fanúšikov, ktorí sa nahrnuli všade naokolo, len aby zazreli Timberlakea.

Mila Kunis a Ashton Kutcher Čítajte viac Ohromná suma pre Ukrajinu! Mila Kunis a Ashton Kutcher pomohli vyzbierať milióny dolárov

„Nerobím si srandu. Bola to vlna asi tisícky ľudí, ktorá na nás zízala.“ Vtedy si pre seba povedala: „Myslela som si, že to ja mám zlé. Ale nie, toto bolo zlé. Práca s ním bola skvelá, ale nikto by s ním nemal vychádzať na ulicu.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mila Kunis

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...