Ako pracovať na dlhoročnej láske? Tu je tip od Lukáša Adamca

Spevák Lukáš Adamec sa chce v piesni "Veď Vieš" pohádať aj udobriť.

12.10.2022 00:00
Lukáš Adamec Foto:
Spevák Lukáš Adamec sa chce v piesni "Veď Vieš" pohádať aj udobriť.
debata

Lukáš Adamec zverejnil video k skladbe „Veď Vieš“, ktorú naspieval so speváčkou Luciou Gibarti. Nový videoklip pomyselne uzatvára etapu jeho posledného štúdiového albumu "…na lepšie časy…“, zároveň prezrádza, na čo sa priaznivci slovenskej muziky môžu najbližšie tešiť.

Svetlo sveta uzrel videoklip k ďalšej piesni Lukáša Adamca, ktorý je súčasťou jeho posledného albumu “…na lepšie časy…“. Rezké dueto “Veď Vieš“, s mladou speváčkou Luciou Gibarti, je siedmou a zároveň poslednou skladbou zo spomínaného CD, ktorá sa dočkala i vizuálnej podoby.

zväčšiť Spevák Lukáš Adamec. Foto: Simona Hulmanová, Shine Vision
Lukáš Adamec Spevák Lukáš Adamec.

“Veď Vieš“ pochádza z pera samotného speváka, či už textovo, ale aj po hudobnej stránke. „Táto pieseň vznikala dlhšie. Nápad na námet skladby bol môj. Chcel som pôvodne urobiť song o hádke, resp. spievaný hádkou, následne ho zjemniť udobrením. Ono je to tak, ľudia sa hádajú, naťahujú, provokujú. Najmä tí, čo sú spolu dlho. Dôležité je, že to voní láskou a vášňou. Pre mňa sú takéto "ups and downs“ dynamikou vzťahu s nehasnúcim podtónom lásky, ktorý to drží pokope,“ približuje spevák význam piesne.

Lukáš Adamec. Čítajte viac Vidím a počujem v nej niekoho, kto na mňa dáva pozor zhora, približuje Lukáš Adamec jeho novinku

Aká by to bola partnerská hádka bez proťajšku? V tomto prípade ruku k dielu priložila slovenská speváčka Lucia Gibarti, ktorá Slovákov svojho času uchvátila naspievaním piesne Slovensko moje, Otčina Moja. „Ja mám veľmi rád výrazné a talentované stvorenia a Lucka tieto atribúty hravo spĺňa. Je super speváčka, je krásna – je to taký zjav, ktorý verím, že ešte pomúti vody slovenskej hudby. Pracovalo sa mi s ňou výborne. Lucka je veľký profík,“ pochvaľuje si Adamec.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lukáš Adamec

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...