Zlomená! Taká bola Camilla po smrti Alžbety II., dôvodom bola aj neistota

Úmrtie kráľovnej Alžbety II. bolo veľkou ranou pre jej najbližších. Medzi nich sa už roky počíta aj kráľovná manželka Camilla.

13.10.2022 00:00
karol camilla británia írsko Foto: ,
Britský kráľ Karol III. a Camilla, kráľovná manželka prichádzajú pred zámok Hillsborough, kde sú položené kvety na pamiatku zosnulej britskej kráľovnej Alžbety II. v severoírskom Belfaste 13. septembra 2022.
debata

Britská expertka na kráľovskú rodinu, Rebecca English, v rozhovore povedala, že práve Camillu smrť panovníčky doslova zlomila. Camilla (75) to po boku kráľa Karola III. (73) na verejnosti nikdy nemala ľahké a priazeň Britov si musela tvrdo vybojovať. V očiach verejnosti bola dlho zapísaná ako „nenávidená milenka“, „zlá čarodejnica“, ktorá zničila manželstvo krásnej a dobrej princeznej Diane.

Kráľovský pár, Karol III. s manželkou navštívil...
Kráľovský pár, Karol III. s manželkou navštívil...
+6Kráľovský pár, Karol III. s manželkou navštívil...

Ako je známe, tajná láska milenky a princa mala napokon šťastný koniec, keď sa 9. apríla 2005 vydala Camilla za syna britskej panovníčky a stala sa z nej vojvodkyňa z Cornwallu.

Rebecca English v talkšou denníka „Daily Mail“ opísala, ako sa Camilla po smrti Alžbety II. zrejme cítila, ako ju vnímala ona. „Vyzerala zlomená a zarmútená a zjavne si nebola istá, ako ju ľudia prijmú v novej pozícii.“

meghan koláž Čítajte viac Camilla urobila srdečné gesto smerom k Meghan! Zbytočne, Harryho manželka ho odignorovala

Andrew Pierce, redaktor „Daily Mail“ a takisto odborník na kráľovskú rodinu zašiel vo svojom vyjadrení o čosi ďalej. „Camilla bola tá ‚zlá čarodejnica‘ a vždy to vedela. V súkromí o tom aj žartovala. Ale zostala s Karolom III., pretože ho miluje a on miluje ju a myslím si, že to poukazuje na ich neuveriteľnú lásku jeden k druhému.“

Britain Royals Čítajte viac Oficiálny záber kráľovskej rodiny spôsobil ošiaľ medzi fanúšikmi! Keď si ho pozriete, pochopíte

Kráľovná manželka v rozhovore pre BBC po smrti panovníčky povedala, že Alžbeta II. "bola súčasťou našich životov odjakživa“. Camilla mala štyri roky, keď Alžbeta II. v roku 1952 nastúpila na trón. „Teraz mám 75 a nepamätám si tam nikoho iného ako kráľovnú,“ dodala.

Vo februári 2022 Alžbeta II. pri príležitosti 70. výročia svojho panovania prekvapila veľkú časť verejnosti aj jasným vyjadrením o Camille. V čase sobáša Charlesa a Camilly panovalo všeobecné presvedčenie, že novomanželka bude raz, po smrti panovníčky, oslovovaná princezná manželka (Princess Consort). Britská panovníčka vtedy jasne vyslovila svoje želanie, aby sa po jej smrti manželke jej syna a následníka trónu princa Charlesa hovorilo kráľovná manželka, nie princezná manželka.

Video: Camilla – Rozprávkový príbeh o milenke

Rozprávkový príbeh o milenke? Pozrite si životnú cestu kráľovnej manželky Camily

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

Kate, princezná z Walesu sa objavila na pohrebe...
Princezná z Walesu Kate s dcérou - princeznou...
+42Princ Harry a princ William (vpravo) kráčajú do...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kráľovná manželka Camilla

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...