Kríza je zažehnaná! Manželka sa znovu túli k Stallonemu, nové zábery sú nádej pre rozvadené páry

Vyzeralo to, že ich manželstvo sa rozpadne po viac ako štvrťstoročí spoločného života. Septembrové dramatické vyjadrenia o rozvode herca Sylvestra Stalloneho a modelky Jennifer Flavinovej však napokon až tak dramaticky neskončili.

14.10.2022 07:00
Jennifer Flavin a Sylvester Stallone Foto: ,
Manželia Jennifer Flavin a Sylvester Stallone sa ukázali na verejnosti prvýkrát od správ o zažehnanom rozvode.
debata

Manželská dvojica po prvých oficiálnych vyjadreniach zjavne zvážila svoje rozhodnutie. Koncom septembra sa tak prihlásili verejne znovu a uistili svojich sledovateľov a fanúšikov, že spoločnému vzťahu dajú druhú šancu. Po zábere na sociálnej sieti, na ktorom sa držia za ruky, sa vo štvrtok večer objavili v spoločnosti aj osobne. Išlo o prvú oficiálnu udalosť od zažehnanej krízy, na ktorej sa prezentovali ako súdržný a stále sa milujúci pár. Spoločnosť im robili aj dve z ich troch dcér.

Zľava: Manželia Jennifer Lopez a Ben Affleck a...
Herečka Jessica Chastain pózuje fotografom na...
+15Sestry Sistine Stallone (druhá zľava) a Sophia...

Zrelého sedemdesiatnika Stalloneho a 54-ročnú Flavinovú pozval na svoju prehliadku americký dizajnér Ralph Lauren a manželia využili túto príležitosť na ukázanie svojej manželskej lásky. Hoci v úvode večera pózovali jeden vedľa druhého decentne, neskôr sa objavili aj roztomilé momentky, keď sa usmiata Jennifer zavesila okolo pliec svojho slávneho manžela a spoločne sa smiali pózovaniu pred objektívom.

zväčšiť Spokojní rodičia a manželia Sylvester Stallone... Foto: Profimedia
Sylvester Stallone a Jennifer Flavin Spokojní rodičia a manželia Sylvester Stallone a Jennifer Flavin (vpravo) sa prizerajú, ako fotografi fotia ich dcéry Sistine Stallone a Sophiu Stallone.

Spokojnosť sa dala čítať aj na tvári ich dvoch dcér – Sophie a Sistine, ktoré tiež nie sú svetu šoubiznisu neznáme. Obe pôvabné mladé dámy sú podľa zdrojov z okolia veľmi šťastné, že rodičia krízu zvládli a rozhodli sa „oceniť viac spoločné blaho vo vzťahu ako samostatné životy“.

fla2018 Čítajte viac Stallone a Flavin sa rozvádzajú! Som smutná, netají modelka, ktorá so slávnym Rockym prežila 30 rokov

Na prehliadke známeho amerického dizajnéra sa však okrem rodinky Stalloneovcov objavila celá plejáda známych tvárí. Pozvanie prijali aj manželia Jennifer Lopez a Ben Affleck, herečky Jessica Chastain a Lily Collins so svojimi manželmi či herec Chris Pine. Podujatie sa konalo v kalifornskej Pasadene. Viac si pozrite v našej galérii.

Video

VIDEO: Stalloneovci na nákupoch u Ralpha Laurena.

Zdroj: Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #manželstvo #Sylvester Stallone #návrat #Ralph Lauren #Jennifer Flavin

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...