Vyzerám ako matka, čo nechala deti v rozpálenom aute?! Pravda je takáto, hovorí Olivia Wilde

Herečka a režisérka Olivia Wilde sa rozchodom so svojím bývalým partnerom Jasonom Sudeikisom ocitla v centre pozornosti bulvárnych médií, ale aj neprajníkov na internete. Často čelí obvineniam, že je zlá matka.

16.10.2022 00:00
Olivia Wilde Foto: ,
Režisérka a herečka Olivia Wilde pózuje s fanúšikmi na filmovom festivale San Sebastian.
debata

Herečka a režisérka Olivia Wilde sa rozchodom so svojím bývalým partnerom Jasonom Sudeikisom ocitla v centre pozornosti bulvárnych médií, ale aj neprajníkov na internete. Často čelí obvineniam, že je zlá matka.

Gemma Chan, Harry Styles, Sydney Chandler, režisérka Olivia Wilde a herci Chris Pine, Florence Pugh a Nick Kroll Čítajte viac VIDEO: Benátsku premiéru poškvrnila vojna hviezd! Jeden mal druhého opľuť, herečka vraj neznáša režisérku

Autorka filmu Neboj sa, zlatko sa však nedávno v rozhovore v ELLE priznala k tomu, že vnímanie spoločnosti ju dokáže zraniť. „Áno, so svojím bývalým partnerom máme striedavú starostlivosť,“ vysvetlila Wilde. „Ak ma nefotografujú s deťmi, ľudia predpokladajú, že som ich opustila. Akoby moje deti zostali niekde v rozpálenom aute bezo mňa,“ opísala svoje pocity 38-ročná Olivia.

Režisérka a herečka Olivia Wilde v kreácii...
Režisérka a herečka Olivia Wilde pózuje s...
+2Režisérka a herečka Olivia Wilde pricestovala...

„Existuje ten predpoklad, že som opustila moju rolu matky. Že som zlá mama. Ale viete, prečo ma nevidíte s mojimi deťmi? Pretože nedovolím, aby ich fotili. Dokážete si predstaviť, ako veľmi sa snažím uchrániť ich pred tým, aby ich médiá videli a fotili,“ pokračovala v rozhovore, ktorý vyšiel pred pár dňami.

Olivia Wilde Čítajte viac Žiadni kreténi na pľaci! Olivia Wilde vyhodila známeho herca, jej slová mu povesť nevylepšia

Wildeovej súkromný život je vďačným sústom pre bulvár práve od momentu, čo sa rozišla so svojím dlhoročným partnerom a začala sa stretávať so spevákom a hercom Harrym Stylesom. Ich románik mal však zjavne negatívny dopad aj na publicitu už spomenutého filmu Neboj sa, zlatko, v ktorom sa údajne Olivia Wilde hádala s viacerými hercami a na pľaci pri nakrúcaní sa mnohí sťažovali na toxické prostredie.

Kritici vo filme vyzdvihli výkon ústrednej herečky Florence Pughovej či herca Chrisa Pinea, všeobecne tvrdej kritike sa však nevyhol práve Styles.

VIDEO: Páry, ktoré sa dali dokopy pri nakrúcaní

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Olivia Wilde #Jason Sudeikis #materstvo

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....