Meryl Streep bude babička! Postaral sa o to slávny dídžej - tušili ste, že randí s jej dcérou?

Šťastnú novinku priniesli do rodiny oscarovej legendy Meryl Streepovej jej dcéra Grace Gummer s partnerom. Dvojica sa stane rodičmi a postará sa o to, že zo Streepovej bude opäť babička.

15.10.2022 13:40
debata
Herečka Meryl Streep (vľavo) sprevádzala svoju... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Meryl Streep (vľavo) sprevádzala svoju dcéru Grace Gummer Herečka Meryl Streep (vľavo) sprevádzala svoju dcéru Grace Gummerovú a jej partnera Marka Ronsona.

Informácie o tom, že Grace Gummer sa stane matkou, prenikli na verejnosť len v týchto dňoch – postarala sa o to samotná Grace, keď sa objavila na podujatí v New Yorku v červených šatách obkresľujúcich postavu. A jasne naznačujúcich, že sa jej zaobľuje bruško s prvým potomkom.

Po boku jednej z troch dcér slávnej hollywoodskej herečky Streepovej nechýbal ani budúci otec – Gummerovej partner Mark Ronson. Mnohým z vás je asi dobre známe, že ide o renomovaného hudobného producenta a tiež dídžeja, ktorý má na konte viacero hitov a spoluprác so slávnymi hudobnými menami.

2022 Primetime Emmy Awards - Arrivals Čítajte viac Úžasné správy pre milovanú Penny z Teórie: S novým partnerom sa konečne stane...

Štyridsaťsedemročný Ronson sa otcom stane vôbec prvýkrát, hoci za sebou už má jedno nevydarené manželstvo a niekoľko vzťahov. Ako tvrdia zdroje z okolia, práve pri Grace Gummerovej však údajne našiel absolútne šťastie a porozumenie. „Nevedia sa dočkať príchodu bábätka. Sú veľmi šťastní a Meryl tiež,“ komentoval zdroj, ktorý cituje portál PageSix.com.

Právnička Amal Clooney prišla na podujatie...
Herečka Jodie Turner-Smith v kreácii Christian...
+17Herečka a moderátorka Drew Barrymore prišla v...

Dvojica sa len nedávno aj v spoločnosti Meryl Streepovej objavila na galavečere filantropických cien organizácie Georga Clooneyho. Všetci traja vtedy pózovali médiám, no tehotenstvo zostávalo tajomstvom. Zaľúbený párik, ktorý by mal spoločného potomka privítať začiatkom budúceho roka, rodine šťastnú novinu mal oznámiť už v auguste.

Najslávnejším hitom Marka Ronsona je skladba Uptown Funk s Brunom Marsom

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #dieťa #Meryl Streep #Mark Ronson #Grace Gummer

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...