Prečo nikdy nerandila s Clooneym? Julia Roberts v tom má jasno - vysvetlenie znie...

Hrajú spolu v novom filme, v minulosti tiež už viackrát spolu pracovali a sú dlhoroční priatelia. Na zvedavé otázky, či niekedy spolu aj randili, však odpovedajú zhodne.

19.10.2022 06:54
Julia Roberts Foto: ,
Herečka Julia Roberts v kreácii Thom Browne.
debata

Nie! To je odpoveď v prípade vzťahy herečky Julie Robertsovej a herca Georga Clooneyho, ktorí sa aj počas víkendu stretli na jednej z akcií v Los Angeles – druhom ročníku Academy Museum of Motion Pictures Gala. Kolegov vídať na červenom koberci spolu často, takmer vždy je to však aj v spoločnosti Clooneyho zákonitej polovičky – právničky Amal Clooneyovej.

Amal Clooney a George Clooney Čítajte viac OBRAZOM: Úchvatných hviezd toľko, že sa točí hlava! Na gala žiarila Bieberova žena, priehľadná Kaia aj nádherná Amal Clooney

Keď nedávno Julia s Georgom dostali otázku, či v ich vzťahu vždy mali pravidlo „žiadne randenie“, ich vysvetlenie bolo prozaické. „Nemyslím si, že to potrebujeme nejako oficiálne určovať. Skrátka sa to javí ako správna vec,“ uviedla Julia Roberts. „Navyše vždy som bol vo vzťahu buď ja, alebo bola vo vzťahu Julia a tak sme sa rovno stali priateľmi,“ komentoval zase Clooney.

Herečka Julia Roberts a jej kolega George...
Herečka Kaitlyn Dever prišla na premiéru v...
+7Herečka Julia Roberts a jej kolega George...

„Jednoducho si dobre rozumieme a vždy to bolo o tom, že máme spolu veľa srandy,“ dodal Clooney, ktorého následne doplnila jeho pôvabná kolegyňa. „Nikdy to nebolo tak, že by sme si povedali, skúsme to posunúť na iný level,“ podčiarkla.

zväčšiť Amal Clooney a George Clooney pózujú fotografom. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Amal Clooney a George Clooney Amal Clooney a George Clooney pózujú fotografom.

Kým Roberts je mamou troch detí a je dlhoročne vydatá za kameramana Dannyho Modera, Clooney je už niekoľko rokov manželom úspešnej právničky Amal Clooneyovej a vychovávajú spolu dvojičky. Herec o nich hovorí máličko, ale nedávno sa predsa len pustil do odhaľovania nejakých „tajomstiev“ – viac čítajte tu.

Amal Clooney a George Clooney Čítajte viac Clooneyho Amal v červenej čipke - hotový magnet večera. A čo Julia Roberts? Zostala v jej tieni

Počas víkendu na spomenutom gala bola práve Julia Roberts laureátkou ocenenia Icon Award, po ktoré si prišla oblečená v kreácii Thom Browne. Ako vyzerali ďalšie hviezdy? Pozrite si v našej bohatej galérii.

Video

VIDEO: Amal a George Clooneyovci ako ukážkový párik.

Zdroj: Profimedia

Sophie Turner a jej manžel Joe Jonas prišli na...
Herečka Tilda Swinton uchvátila v kreácii z...
+42Sestry Alana Haim (vľavo) a Este Haim z...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #kamarátstvo #George Clooney #Julia Roberts #randenie

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...