Neymarova bývalka s novým chlapom! O ich vzťahu sa šušká už dlho, toto vraví krásna Bruna

Niekoľko príležitostí, na ktorých ich zachytili bok po boku bolo v poslendých týždňoch ďalším dôvodom, prečo sa stále množia dohady o tom, či tvoria pár. Herečka a modelka Bruna Marquezine prehovorila.

18.10.2022 00:00
Xolo Mariduena (vľavo) a Bruna Marquezine Foto: ,
Dvojica Xolo Mariduena (vľavo) a Bruna Marquezine prišli obaja na akciu v modeloch z dielne Valentino.
debata

Brazílska rodáčka, ktorá bola v minulosti známa ako partnerka futbalistu Neymara, sa aj počas uplynulého víkendu objavila na veľkolepom gala v Los Angeles. Po jej boku nechýbal Xolo Maridueña, herec, ktorého miluje celá jeho rodná Brazília ako hrdinu telenoviel. Dvojica dorazila od hlavy po päty oblečená v značke Valentino – pred objektívmi si zapózovali s úsmevmi a následne vkĺzli do priestorov budovy, kde sa konal oficiálny ceremoniál druhého ročníka vyhlásenia cien.

Sophie Turner a jej manžel Joe Jonas prišli na...
Herečka Tilda Swinton uchvátila v kreácii z...
+42Sestry Alana Haim (vľavo) a Este Haim z...

Väčšina z nás by si asi myslela, že Bruna a Xolo tvoria pár. Dodnes však z úst ani jedného zo slávnych Brazílčanov nezaznelo jasné potvrdenie. Keď sa nedávno 27-ročná kráska objavila v podcaste Quem Pode, Pod, dostala otázku aj na vzťah so svojím krajanom. „Je to bez debaty môj najlepší priateľ. Bez debaty ten najlepší,“ komentovala kráska, ktorá sa v sprievode Xola objavila minulý týždeň aj na premiére filmu Black Adam.

Herečka a modelka Bruna Marquezine, priateľka futbalistu Neymara. Čítajte viac Neymarova kráska v Benátkach? Smaragdy, róba za tisíce a nohavičky nikde!

O vzťahu dvojice sa veľa píše najmä na internetových a fanúšikovských fórach, pričom mnoho užívateľov si želá, aby dvojica bola naozaj párom. „Verím, že spolu randia. Dúfam v to, boli by nádherný pár,“ komentovala jedna z účastníčok.

zväčšiť Herec Xolo Mariduena a herečka Bruna Marquezine... Foto: ČTK / AP / Evan Agostini
Xolo Mariduena a herečka Bruna Marquezine Herec Xolo Mariduena a herečka Bruna Marquezine na svetovej premiére novinky Black Adam.

Objavujú sa však aj výroky o tom, že ide o naplánovanú a premyslenú marketingovú kampaň, ktorá má byť súčasťou pritiahnutia pozornosti k novému projektu. Tým je film Blue Beetle, ktorý vznikol na základe komiksovej adaptácie a v ktorom si Xolo zahral hlavného hrdinu. Bruna Marquezine v ňom účinkuje ako jedna z dôležitých postáv v živote ústredného hrdinu.

VIDEO: Páry, ktoré sa dali dokopy pri nakrúcaní

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #Neymar #Bruna Marquezine #Xolo Maridueña #dohad

+ Stanovenie spánkového režimu zlepší vašu mentálnu pohodu.
Vyhraďte si aj doma priestor na prácu, nerobte to len...

+ Vyraďte dnes mlieko zo svojej stravy, nemuselo by vám to prospieť.
Nevyrušujte nikoho pri práci, mohlo by to...