Žena, ktorú najviac obdivujem? Anne Hathaway neváhala ani minútu, slávnu speváčku prirovnala k svätici

Výnimočný večer zažila v pondelok jedna z hollywoodskych hviezd a krások - herečka Anne Hathaway. Ocenenie známeho dámskeho magazínu prijímala s pokorou a nadšením.

19.10.2022 10:30
Anne Hathaway Foto: ,
Anne Hathaway v kreácii Ralph Lauren na akcii ELLE Women in Hollywood Celebration.
debata

Tridsaťdeväťročná Hathaway, ktorá má doma sošku Oscara za výkon v muzikáli Bedári, sa stala jednou z laureátok 29. ročníka cien ELLE Women in Celebration. „Myslím si, že to znamená, že ženám záleží na iných ženách,“ skonštatovala v rozhovore pre agentúru Getty Images jednu z ôsmich ocenených dám.

Anne Hathaway Čítajte viac Ostrieľaná Anne Hathaway? Možno. Ale keď prišiel na pľac Anthony Hopkins, zostala...

Okrem Hathawayovej sa z ceny za výnimočný prínos umeleckému svetu tešila napríklad režisérka a herečka Olivia Wilde, herečky Ariana DeBose, Sigourney Weaver či zástupkyňa najmladšej hollywoodskej generácie Sydney Sweeney. Samotná Anne Hathaway sa nevyhla ani otázke, ktorú ženu zo známych dám amerického šoubiznisu, si váži najviac ona sama.

Tanečnica a herečka Maddie Ziegler prišla na...
Herečka Charlize Theron na 29. ročníku ELLE...
+22Herečka Keke Palmer.

„Dolly Parton,“ vyhŕkla bez rozmýšľania a s úsmevom následne dodala, že známu country speváčku a ikonu obdivuje dlhé roky. „Zbožňujem ju a myslím si, že sa ku svätici približuje asi najviac zo všetkých na tejto planéte. Je nesmierne štedrá, milujem na nej, ako rozdáva svoj dar. Milujem jej hudbu, jej zmysel pre humor, milujem Dolly Parton, jednoducho ju zbožňujem,“ dodala ešte Anne Hathaway, ktorú na slávnostný večer obliekol ateliér Ralph Lauren.

Jennifer Lopez a Ben Affleck Čítajte viac Lopez s Affleckom prvýkrát od svadby v spoločnosti, ale tentoraz trochu ako na pohrebe!

Pod jeho čiastočnou sponzorskou záštitou sa celé podujatie uskutočnilo, takže do šiat či kostýmov Ralph Lauren vkĺzli aj ďalšie hviezdy, medzi nimi tiež ocenená Ariana DeBose, ale tiež herečka Bella Heathcote či herečka Alexandra Shipp. Módu prítomných dám nájdete v našej galérii. Určite stojí za to preklikať sa ňou…

zväčšiť Speváčka Dolly Parton na 57. ročníku hudobných... Foto: SITA/AP, Eric Jamison
Dolly Parton Speváčka Dolly Parton na 57. ročníku hudobných country cien.

VIDEO: Preslávená svojou slávou – Kim Kardashian

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #obdiv #Dolly Parton #Anne Hathaway #Elle Awards

+ Nezabúdajte ani na preventívne prehliadky, je to dôležité.
Opatrnosť pri výdavkoch sa vyplatí, ušetrite pre...

+ Zbytočný stres a napätie môže spôsobovať trvalú nervozitu a strach.
Vhodný čas na prehodnotenie dlhodobých...