Zať princeznej Anne ako hviezda reality-šou? Má to vraj háčik, možno tým poriadne nahnevá kráľa Karola III.

Zdá sa, že nielen princ Harry a vojvodkyňa Meghan sa rozhodli využiť svoju popularitu založenú na príslušnosti ku kráľovskej rodine. Podľa informácií britských médií by sa verejnosť čoskoro mohla dočkať netradičných aktivít aj od Mika Tindalla.

20.10.2022 00:00
Zara Tindall a jej manžel Mike Tindall prišli... Foto: ,
Zara Tindall a jej manžel Mike Tindall na archívnom zábere.
debata

Bývalý profesionálny športovec sa svadbou so Zarou Tindallovou, dcérou britskej princeznej Anne, upísal život pod drobnohľadom objektívov a pozornosti verejnosti. Aj to je dôvod, prečo si niektoré veci skrátka nemohol veľmi dovoliť, odkedy je ženatý. O to viac prekvapujú fámy, ktoré tvrdia, že Tindall prijal ponuku na účinkovanie v známej britskej reality-šou.

Britain Royals Funeral Čítajte viac Chce zničiť kráľovskú rodinu, ozval sa jeden z najslávnejších kritikov vojvodkyne Meghan

Reč je o projekte I'm celebrit… get me out of here!, v ktorom sa skupina známych osobností vydáva s televíznym štábom do nehostinnej džungle a musí plniť rozličné úlohy a zároveň fungovať v rámci konkrétnej komunity. Televízna šou patrí medzi sledované programy a v minulosti sa v nej objavilo už viacero známych osobností.

zväčšiť Zara Tindall a jej manžel  Mike Tindall na... Foto: SITA/AP, Kirsty O'Connor
Britain Platinum Jubilee Zara Tindall a jej manžel Mike Tindall na ďakovnej bohoslužbe v londýnskej Katedrále svätého Pavla.

Ak by sa potvrdilo, že medzi účinkujúcimi v novej sérii bude aj Tindall, znamenalo by to vôbec prvýkrát príchod člena širšej kráľovskej rodiny pred kamery a v podobnom formáte.

Britský denník Daily Mail však tiež tvrdí, že Mike Tindall si vraj nepýtal súhlas od kráľa Karola III., čo by mohlo v kráľovskej rodine vyvolať konflikt. Či sú tieto informácie pravdivé, však zatiaľ nevie povedať nik s určitosťou. Dokonca ani to, či bývalý hráč ragby ponuku naozaj prijal.

Britain Royals Čítajte viac Úder od Karola III.? Tomu sa hovorí degradácia Harryho a Meghan

Isté však je, že ak by sa tak stalo, mohlo by to pre Tindalla znamenať zárobok bezmála 200-tisíc eur za účinkovanie v projekte. Okrem toho by stúpla aj jeho mediálna hodnota a to by mu mohlo priniesť ďalšie ponuky. Mike Tindall a jeho manželka Zara sú súčasťou širšej kráľovskej rodiny a zo štátnej kasy a peňazí určených pre členov kráľovskej rodiny nedostávajú žiadne finančné prostriedky. Ich zárobky pozostávajú predovšetkým z vlastných projektov, sponzorských zmlúv – súvisiacich s Tindallovou kariérou profesionálnej parkúrovej jazdkyne a Tindallovou ex-kariérou ragbistu.

VIDEO: Princ v maskáčoch a iné kráľovské zamestnania

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #reality-šou #Zara Tindall #Mike Tindall #kráľ Karol III.

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....