Takto ju svet hádam nikdy nevidel! Kráľovná Maxima v Tanzánii - žiaden mejkap, ani účes a z lietadla v ponožkách

Po minulotýždňovej štátnej návšteve Švédska sa doma dlho neohriala. Holandská kráľovná Maxima, tentoraz už len sama - bez manžela, kráľa Viliama-Alexandra, zamierila do Afriky. Konkrétne Tanzánie.

20.10.2022 07:37
debata
Holandská kráľovná Maxima počas príletu do... Foto: Profimedia
kráľovná Maxima Holandská kráľovná Maxima počas príletu do Tanzánie, kam pricestovala v pondelok 17. októbra. Poriadne prekvapila novinárov, bola úplne bez mejkapu, upravených vlasov a prišla oblečená veľmi ležérne.

Na oficiálnu štátnu návštevu africkej krajiny pricestovala 51-ročná rodáčka z Argentíny v pondelok v nočných hodinách. Aké prekvapenie však vyvolala na tvárach prítomných zástupcov krajiny a novinárov, keď vystúpila z lietadla.

kráľ Viliam Alexander a kráľovná Maxima Čítajte viac Hrozí holandským kráľom vyhynutie? Vo Švédsku ich čakalo vrúcne prijatie, doma... situácia je vraj vážna!

Mama troch detí a jedna z mocných predstaviteliek európskych monarchií je zvyčajne dokonale upravená, s perfektným účesom a bezchybným mejkapom. Navyše sa objavuje na verejnosti výlučne v luxusných modeloch holandských a svetových dizajnérov. Jej prvé kroky na pôde Tanzánie sa však niesli v úplne inom duchu. Dokonca niektoré médiá tvrdia, že takto sa Maxima azda nikdy neprezentovala.

Holandská kráľovná Maxima počas oficiálnej...
Holandská kráľovná Maxima počas príletu do...
+2Holandská kráľovná Maxima počas príletu do...

Kráľovná vyšla z kráľovského lietadla oblečená v jednoduchom čiernom saku a elastických nohaviciach. V drobných balerínkach jej bolo vidieť tmavé ponožky. Známa blondínka sa tiež zjavne vôbec nelíčila. Jej tvár, ozdobená len okuliarmi značky Tom Ford, bola bez dotyku mejkapu či líčidiel. Upravený nebol ani účes, kráľovná si jednoducho len plavé pramene zopla do copa.

maxima2016 Čítajte viac Z bankárky kráľovnou a módnou ikonou! Štýl jubilantky Maximy inšpiruje milióny žien

Už počas oficiálnych aktivít na druhý deň sa Maxima vrátila „do formy“ – no jej prílet do Tanzánie vyvolal patričný rozruch. Vo veľkej miere aj preto, že doposiaľ sa holandská kráľovná prezentovala takmer výlučne ako do detailu upravená a pred objektívmi vždy dokonalá žena. Možno práve jej obyčajný vzhľad, ktorý nepochybne doma kráľ Viliam-Alexander vidí častejšie než ľudia na verejnosti, jej prinesie aj plusové body. Maxima totiž ukázala, že sa nebojí toho, ako ju budú vidieť fotografi. Alebo to aspoň dobre zahrala…

zväčšiť Kráľovná Maxima a jej manžel - kráľ Viliam... Foto: Profimedia
Kráľovná Maxima a jej manžel - kráľ Viliam Alexander Kráľovná Maxima a jej manžel - kráľ Viliam Alexander (vľavo) na zábere zo štátneho banketu so švédskym kráľom Carlom Gustafom a jeho manželkou - kráľovnou Silviou.

Len pre zaujímavosť: Minulý týždeň na oficiálnej návšteve Švédska sa predstaviteľka holandskej monarchie objavila napríklad v kreácii od Iris Van Herpenovej. Iba samotné šaty môžu stáť od 50-tisíc do 100-tisíc eur. Počas celého pobytu v Štokholme bola vždy upravená a s perfektným účesom. Viac si pozrite aj v galérii z minulého týždňa.

Korunná princezná Victoria a jej manžel - princ...
Švédsky princ Carl Philip a jeho manželka -...
+8Švédsky kráľ Carl Gustaf a jeho manželka -...

VIDEO: Kráľovskí EX! Viete, s kým randili princovia a princezné, kým našli tých pravých?!

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bez mejkapu #štátna návšteva #Tanzánia #kráľovná Maxima

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...