John Legend priznal: Nebol som vždy skvelý partner! Narážal na začiatky vzťahu s Chrissy Teigenovou

Spevák John Legend (43) priznáva, že sa k manželke, Chrissy Teigenovej (36), sa spočiatku ich vzťahu nesprával ukážkovo.

25.10.2022 00:00
2022 Primetime Emmy Awards - Arrivals Foto: ,
Chrissy Teigen a John Legend na 74. ročníku udeľovaní televíznych cien EMMY.
debata

Popový spevák je so svojou manželkou ženatý deväť rokov. Dvojica spolu vychováva dve deti Lunu (6) a Milesa (4) a momentálne sa tešia na ďalšieho potomka. Navonok vedú priam ukážkové manželstvo, no nie vždy to tak bolo. Ako prezrádza hudobník v podcaste „On Purpose With Jay Shetty“, v priebehu rokov sa musel naučiť, ako byť lepším partnerom.

Chrissy Teigen a John Legend Čítajte viac John Legend bude opäť otcom, ale... Ťažké spomienky na stratu dieťatka nepominuli

O ich spoločných začiatkoch povedal: „Myslím si, že som bol v tom čase sebeckejší. Keď sme začínali, nebol som skvelý partner, hoci som ju veľmi miloval a veľmi som sa tešil, že môžem byť s ňou,“ opísal a dodal: „Mal som niečo po 20-ke a stále som nebol pripravený byť tým oddaným partnerom, akým som dnes.“

Dnes je vzťah dvojice silnejší ako kedykoľvek predtým, manželia si prešli aj ťažkou drámou. Pred dvoma rokmi sa slávny pár musel vysporiadať so stratou bábätka, Teigen prišla o nenarodeného synčeka, ktorý sa mal volať Jack. O dieťa prišla v šiestom mesiaci tehotenstva. Spoločne aj takúto tragédiu prekonali, dnes sa tešia na ďalšieho potomka.

"Keď zistíte, že niekoho milujete a naozaj chcete, aby to s touto osobou fungovalo, musíte sa rozhodnúť urobiť veci, ktoré musíte urobiť, aby ste boli v tomto vzťahu dobrým partnerom,“ hovorí dnes 43 ročný spevák.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #John Legend

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...