Červená Čiapočka? Ale kdeže, to je len Demi Moore... a ak zrak neklame, pod kabátikom nemá nič!

Už len pár dní zostáva do osláv okrúhleho jubilea herečky Demi Mooreovej. To ju však určite nezastaví predvádzať špičkovú formu.

22.10.2022 00:30
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Moore (@demimoore)

Hviezda hitov ako Duch či Charlieho anjeli sa na svojom profile na Instagrame len pred pár dňami pochválila novým prírastkom vo svojom šatníku. Reč bola o červenej nepremokavej bunde s kapucňou, ktorá je vraj jej novým obľúbeným kúskom. Moore však na to upozornila pomerne zaujímavým spôsobom. Zverejnila totiž dva zábery – na jednom má na hlave červenú kapucňu, na druhej (kliknite na šípku v obrázku vpravo) si robí selfie v zrkadle a vyzerá to tak, že pod jesenný kúsok si neobliekla vôbec nič.

Herečka Demi Moore dorazila na vyhlásenie cien v kreácii Fendi Couture. Čítajte viac Demi Moore si na bikiny trúfne aj 19 rokov po kultovej scéne z Charlieho anjelov! Zmenila sa? Hádajte...

Samozrejme, aj to vyvolalo patričné odozvy. 59-ročná herečka sa totiž stále môže pýšiť ukážkovou fyzickou formou a jej fanúšikovia, ale dokonca aj mnohí kolegovia to ocenili aj v komentároch. Mama troch detí a exmanželka herca Bruca Willisa asi veľmi dobre vie, ktoré fotografie si získajú najviac lajkov a reakcií – pred pár týždňami sa zase prihovorila svojim sledovateľom zábermi v bikinách. Tých by ste na jej profile, ktorý sledujú zhruba tri milióny užívateľov Instagramu, našli viac ako požehnane.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Moore (@demimoore)

Ani fotografie v bikinách však asi nezastavia blížiacu sa oslavu okrúhleho jubilea. 11. novembra sfúkne hollywoodska hviezda na narodeninovej torte pomyselných šesťdesiat sviečok. Podľa zdrojov z jej okolia vraj z toho Moore stres nemá a pripravuje veľkú oslavu so svojimi najbližšími a kamarátmi z hereckej či módnej brandže.

586494692 Čítajte viac Čo sa jej to stalo s tvárou? Demi Moore na módnej šou šokovala, nová plastika?

Chýbať by nemal ani Mooreovej exmanžel Bruce Willis so svojou súčasnou manželkou Emmou, topmodelka Kate Moss či dizajnér Kim Jones, ktorý v minulosti dokonca prehovoril Demi Mooreovú, aby sa objavila na móle počas jeho debutovej prehliadky Fendi Haute Couture. Viac sa však dozvieme až o pár týždňov a o jednej veci pochybovať nemusíte – určite o tom bude pár zaujímavých postov na sociálnych sieťach.

Herečka Demi Moore a šéfkuchár Daniel Humm na...
Herečka Demi Moore a šéfkuchár Daniel Humm na...
+4Herečka Demi Moore a šéfkuchár Daniel Humm sa...
debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #Instagram #Demi Moore #kabát #selfie

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...