Dnes by si mal 70, píše Katka Žbirková. Odkazy fanúšikov sú nádherné

Od úmrtia legendárneho Mira Žbirku neuplynul ešte ani rok.

21.10.2022 10:55
Žbirková katka Foto:
Miroslav Žbirka a jeho manželka Katka Žbirková na archívnej snímke.
debata (1)

V piatok, 21. októbra, by oslávil okrúhlu 70-ku. Pri tejto príležitosti sa konajú tribute koncerty, na ktorých sa na pódiu stretlo množstvo interpretov, aby aj takto vzdali úctu spevákovi k jeho nedožitým narodeninám a zároveň potešili fanúšikov. Počas koncertu v Bratislave, ktorý sa konal 17. októbra, medzi fanúšikmi zarezonovalo vystúpenie jeho syna Davida, keď s Marikou Gombitovou spieval pieseň Nespáľme to krásne v nás (video).

Video
David Žbirka a Marika Gombitová spievajú pre Mekyho

Na sociálnych sieťach sa v piatok doobeda fanúšikom prihovorila aj Katka Žbirková, ktorá pri zverejnenej fotografii z koncertu napísala: „Dnes by si mal 70. Tak večer ahoj na pódiu, love.“

Séria koncertov Tribute to Miro Žirka 70 odštartovala v Londýne, nasledovala už spomínaná Bratislava a práve v piatok, 21. októbra, sa uskutoční koncert v Prahe.

Pod fotografiou a vyjadrením Katky Žbirkovej sa okamžite začali zbierať krásne komentáre pre jej zosnulého manžela, ľudia živo reagujú na Instagrame aj Facebooku. „Meky, všetko, všetko najlepšie tam hore…“, „Meky, prajem všetko najlepšie do neba. Nikdy si neodišiel, pre svojich fanúšikov tu budeš navždy“, aj v tomto duchu pribúdajú želania od fanúšikov „nemoderného chalana“, Mira Žbirku.

Mosty Gesharim 2021 - Miroslav Žbirka.
Najpredávanejším albumom na Slovensku bol Meky...
+10Miro Žbirka vydáva multiplatinový Modrý album...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...