V LA sa začína ďalší proces s Weinsteinom! A jeho krásna exmanželka? Takto si užíva nový život po boku slávneho herca

V USA sa má v pondelok začať hlavná časť ďalšieho procesu s bývalým filmovým producentom Harveym Weinsteinom, ktorý čelí obvineniam zo znásilnenia a sexuálnych útokov na päť žien v rokoch 2004 až 2013.

24.10.2022 10:00
Georgina Chapman Foto:
Harvey Weinstein a jeho dnes už bývalá manželka Georgina Chapman.
debata

V prípade odsúdenia mu hrozí až 140 rokov väzenia. Niekdajší mocný muž Hollywoodu si už za mrežami odpykáva dlhý trest za obdobné trestné činy.

Teraz sedemdesiatročného Weinsteina pred piatimi rokmi zmietol z dovtedy neotrasiteľnej pozície filmového magnáta škandál okolo sexuálneho obťažovania a útokov, kedy ho postupne obvinilo viac ako 90 žien, vrátane známych herečiek. Aféra rozdúchala vtedy začínajúce hnutie proti sexuálnemu násiliu MeToo.

zväčšiť Harvey Weinstein a jeho dnes už bývalá manželka... Foto: SHUTTERSTOCK
Harvey Weinstein Harvey Weinstein a jeho dnes už bývalá manželka Georgina Chapman.

Súd v New Yorku Weinsteina v roku 2020 odsúdil na 23 rokov väzenia za sexuálne napadnutie asistentky produkcie Mimi Haleyiovej z roku 2006 a znásilnenie herečky Jessiky Mannovej v roku 2013. Weinstein vinu odmietal a podal proti verdiktu odvolania.

Teraz sa Weinstein postaví pred súd v Los Angeles, kde čelí 11 obvineniam zo znásilnenia a sexuálnych útokov na päť žien. Hlavná časť procesu sa má začať úvodnými rečami. Predbežné pojednávanie súdu v Los Angeles sa začalo minulý týždeň výberom poroty. Weinstein podľa agentúry Reuters vyhlásil, že je nevinný.

France Cannes 2021 The French Dispatch Red Carpet Čítajte viac Weinsteinova ex už lásku k Brodymu neskrýva: Pritiahla ju aj do Cannes!

Weinstein, ktorý so svojim bratom Bobom stál na čele produkčnej spoločnosti Miramax a neskôr spoločne založili vlastnú spoločnosť The Weinstein Company, vždy tvrdil, že všetky jeho sexuálne kontakty sa odohrávali so súhlasom druhej strany.

zväčšiť Adrien Brody a  Georgina Chapman počas... Foto: Profimedia
Adrien Brody a Georgina Chapman Adrien Brody a Georgina Chapman počas večerného rande v Santa Monica.

Nový život po rozvode s filmovým magnátom začala jeho krásna ex, Georgina Chapman. Nežná blondínka sa už tri roky objavuje po boku oscarového herca Adriena Brodyho, párik si svoj vzťah užíva aj pred zrakmi verejnosti. Pred pár dňami si spoločne vyšli na večeru do vychytenej talianskej reštaurácie v Santa Monica. Georgina Chapman bola zavesená do svojho partnera a obaja sa spokojne usmievali, zdá sa, že vzťah si naozaj užívajú.

Adrien Brody a Georgina Chapman Čítajte viac Exmanželka Weinsteina oficiálne po boku oscarového herca! Nežnej blondínke láska pristane

Dvojica sa nevyhýba ani vystúpeniam na červených kobercoch, spoločne sa napríklad objavili na festivale Tribeca ako pár už v roku 2021. Chapman podala žiadosť o rozvod s filmovým magnátom Harveyom Weinsteinom v roku 2017. Dizajnérka módnej značky Marchesa a slávny herec sa poznali ako priatelia roky, ale ich kamarátstvo nabralo romantický smer v roku 2019.

Brody bol v minulosti spájaný s množstvom významných herečiek a modeliek, vrátane Monet Mazur, January Jones, Sky Nellor, Lary Lieto a Elsou Pataky. S Pataky boli dokonca krátko aj zasnúbení, španielska rodáčka sa však stala neskôr manželkou iného herca, Chrisa Hemswortha.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Harvey Weinstein #Georgina Chapman

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....