Nový koníček princa Georgea rozdelil jeho rodičov! William je nadšený, Kate podstatne menej

Deti zvyknú skúšať rôzne športy počas školských čias a výnimkou nie sú ani tie kráľovské.

28.10.2022 00:00
Britain Platinum Jubilee Foto: ,
Princ George počas osláv platinového jubilea kráľovnej pred Buckinghamským palácom v Londýne.
debata

Od septembra sa v živote potomkov princa Williama a vojvodkyne Kate zmenila podstatná vec – prišli do novej školy. Princ George, jeho mladšia sestra – princezná Charlotte a najmladší princ Louis začali navštevovať školské zariadenie Lambrook School v Berkshire, keďže rodina sa z Kensingtonského paláca presťahovala práve do Berkshire.

zväčšiť Princ George (9), princezná Charlotte (7) a... Foto: SITA/AP, Jonathan Brady
Britain Royals Princ George (9), princezná Charlotte (7) a princ Louis (4) si v sprievode rodičov prišli, William a Kate, pozrieť novú školu - Lambrook School.

S novou školou prišiel aj nový koníček, aspoň pre najstaršie z troch detí páru. 9-ročný Goerge začal trénovať bojové umenie, tvrdí to kráľovský komentátor Neil Sean vo videu na svojom kanáli YouTube.

Podľa jeho slov je Kate, princezná z Walesu, „znepokojená“ najnovším zanietením princa Georgea pre bojové umenia, napriek nadšeniu princa Williama, ktorý zasa zastáva názor, že aj týmto spôsobom si George buduje svoju nezávislosť. „Princ George si to zjavne vzal k srdcu. Páči sa mu myšlienka, že sa v podstate musí postarať sám o seba,“ povedal vo videu Neil Sean.

alžbeta II., alžbeta, Čítajte viac Kráľovná Alžbeta II. ich milovala, kráľ Karol III. ich rozpredáva

Kráľovský komentátor ešte dodal: „Nie je to len princ Louis a princezná Charlotte, ktorých si Catherine musí vziať pod svoje krídla, vychovávať a uistiť sa, že rozumejú fungovaniu monarchie. Princ George sa jedného dňa stane naším kráľom, áno, je to veľká zodpovednosť už pre deväťročné dieťa.“ Aj to je podľa komentátora jedna z vecí, prečo je Kate v otázke nového koníčka jej najstaršieho dieťaťa zdržanlivá.

zväčšiť Princezná  Charlotte, vojvodkyňa Kate a princ... Foto: SITA/AP, Aijaz Rahi
Britain Commonwealth Games Hockey Princezná Charlotte, vojvodkyňa Kate a princ William počas Hier Commonwealthu v Birminghame.

Svoj obľúbený šport má aj princezná Charlotte, ako prezradila jej mama počas leta 2022, kedy sa celá rodina zúčastnila na Hrách Commonwealthu v Birminghame. Charlotte vtedy sama povedala, že jej obľúbeným športom je gymnastika. Ako uviedol aj „Mail Online“, vojvodkyňa Kate vraj dodala: „Charlotte trávi väčšinu času hlavou dolu, stojkami na rukách a otočkami.“

Pozrite si video – medailónik vojvodkyne Kate.

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

Princezná Charlotte, princ George, princezná...
Princezná Charlotte, princ George, princezná...
+14Princezná Charlotte, princ George, princezná...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ George

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...