Nežné zábery Ivanky Trumpovej s manželom! Slávny pár oslavuje výročie, takto ste ich nevideli

Slávny americký pár Ivanka Trump a Jared Kushner oslávili výročie sobáša. Pri tej príležitosti sa blondínka podelila o súkromné fotky.

27.10.2022 00:00
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ivanka Trump (@ivankatrump)

Na vlastnom profile na sociálnej sieti Instagram sa dcéra bývalého amerického prezidenta (a jedna z jeho najdôležitejších poradkýň) Donalda Trumpa sa prihlásila v utorok podvečer so sériou doteraz nezverejnených záberov. Spája ich tvár jej manžela, Jareda Kushnera, s ktorým Ivanka tvorí pár už viac ako 15 rokov a s ktorým práve 26. októbra oslávila 13. výročie svadby.

Ivanka Trump Čítajte viac Ivanka Trump šla do bikín! Len kúsok červenej látky a pohľad, ktorému neodoláte

„Všetko najlepšie k 13. výročiu, Jared,“ napísala Ivanka Trump a pridala k tomu aj niekoľko srdiečok. Na fotkách je pritom zachytený Kushner so svojou manželkou, ale aj ich deťmi. Niektoré zábery zjavne pochádzajú zo súkromia ich spoločného domova, ďalšie zase vznikli na cestách, ktoré spoločne absolvovali – či už súkromne alebo pracovne. Azda najromantickejšie pôsobí fotografia, na ktorej Ivanka zozadu objíma svojho usmiateho partnera. Ten drží v ruke fľašu s pivom a spokojne sa pozerá do objektívu, pričom zjavne dvojica spoločne griluje kdesi na vidieku.

zväčšiť Ivanka Trumpová a jej manžel  Jared Kushner. Foto: SHUTTERSTOCK
Ivanka Trump, Jared Kushner Ivanka Trumpová a jej manžel Jared Kushner.

Štyridsaťročná plavovláska, ktorej mamou bola slávna česká rodáčka Ivana Trump (zomrela v júli tohto roka na následky pádu zo schodov), a jej o rok starší manžel počas ich spoločného zväzku zažili aj náročné chvíle. Ako pred pár mesiacmi Kushner priznal vo svojej autobiografii, počas jeho pôsobenia v Bielom dome bojoval s rakovinovým ochorením. Testy mu rakovinu odhalili v októbri 2019, kedy sa podieľal na rokovaniach o obchodnej dohode s Čínou.

Ivanka Trump Čítajte viac Biely dom vymenila za plný úväzok mamy a manželky! A na pláži Ivanka Trump doslova žiari

„Bol to osobný problém. Nič, čo by verejnosť mala hltať. S výnimkou Ivanky, Aviho, Cassidy a Mulvaneyho som to nikomu v Bielom dome nepovedal – ani prezidentovi,“ uviedol Kushner vo svojich memoároch, pričom narážal na svoju manželku Ivanku Trumpovú, dvoch svojich asistentov a Micka Mulvaneyho, vtedajšieho riaditeľa prezidentskej kancelárie. Operácia sa podarila a Kushner sa z rakoviny zotavil.

VIDEO: Poznáte tieto celebritné lásky, ktoré sa dali dokopy už na strednej?

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

debata chyba
Viac na túto tému: #výročie #láska #Instagram #Jared Kushner

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...