Aj toto utajili! Zawe Ashton a Tom Hiddleston sú už rodičmi

Z prvého prírastku sa teší britský herec Tom Hiddleston a jeho partnerka - herečka Zawe Ashton. Dvojica sa v uplynulých dňoch stala rodičmi.

28.10.2022 00:00
74th Annual Tony Awards Foto: ,
Herečka Zawe Ashton v šatách Carolina Herrera na vyhlásení cien Tony Awards.
debata

Ako informoval zdroj, ktorý cituje portál US Weekly, partneri sa stali rodičmi bez mediálneho rozruchu a ich potomok je vraj na svete už niekoľko dní. Nie je jasné, či sa páru narodil chlapec alebo dievčatko, ani meno potomka.

„Tom a Zawe sú plní radosti a lásky, užívajú si novú rolu – rodičovskú rolu,“ citoval americký magazín svojho informátora. Ten tvrdí, že dokonca vie o tom, že dvojica si vraj veľmi posledné dni nepospala, keďže nový člen rodiny si vyžaduje veľa pozornosti. „Ale sú nadšení,“ dodal.

NY Premiere of "Mr. Malcolm's List" Čítajte viac Veľké tajomstvo odhalené rovno na premiére! Herečka Zawe Ashton čaká dieťa s Tomom Hiddlestonom

Herecká dvojica, ktorej vzťah sa podobne ako tehotenstvo či pôrod odohráva bez mediálnej pozornosti, sa pozná už niekoľko rokov. Ich vzťah sa údajne začal v čase, keď spolu hrali v predstavení na Broadway v roku 2019. Napriek klebetám o ich vzťahu sa ani jeden z hercov ku svojmu súkromiu takmer nevyjadroval a správy o ich randení sa potvrdili až v momente, keď sa spolu ukázali na červenom koberci. To isté platilo aj o tehotenstve. Herečka Zawe Ashton debutovala s už výrazne zaobleným bruškom na filmovej premiére filmu Mr. Malcolm’s List.

Herec Tom Hiddleston. Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Britain BAFTA Gala Dinner Arrivals Herec Tom Hiddleston.

Herca Hiddlestona pozná divácky svet najmä ako predstaviteľa poloboha Lokiho – z filmových a televíznych projektov Marvel Studios – teda série Thor, Avengers a seriálu Loki. Zawe Ashtonovú už čoskoro diváci tiež uvidia v jednom z projektov Marvel Studios – novinke pod názvom The Marvels, kde si zahrá zápornú postavu.

VIDEO: Najkrajšie nevesty v roku 2021

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #rodičia #Tom Hiddleston #Zawe Ashton

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...