Najprv ako nenalíčená turistka na Karlovom moste, potom... Ivanka Trump oslnila v Prahe, obliekol ju český dizajnér!

Šuškalo sa o tom týždne, no do poslednej chvíle nebolo jasné, či sa tak stane. Ivanka Trump však nakoniec do Prahy priletela, aby prevzala štátne vyznamenanie pre svoju zosnulú mamu Ivanu, ktorá pochádzala z niekdajšieho Československa.

29.10.2022 07:14
Ivanka Trump Foto:
Ivanka Trump bola na Pražskom hrade počas ceremoniálu oslnivá.
debata (2)

Prostredná z troch detí, ktoré sa narodili Ivane Trumpovej a jej niekdajšiemu manželovi – aj bývalému americkému prezidentovi Donaldovi Trumpovi – pricestovala do Prahy so starším bratom Donaldom Trumpom Jr.. Nechýbal však ani Trumpovej manžel Jared Kushner, s ktorým spoločne pôsobili na dôležitých pozíciách v Bielom dome v čase prezidentského úradovania Donalda Trumpa.

Ivanka Trumpová Čítajte viac Trumpová je v Prahe, Zeman jej dá metál. A Fiala sa chytal za hlavu

Trio sa objavilo v piatok večer v priestoroch Pražského hradu, kde český prezident Miloš Zeman rozdal svoje vôbec posledné štátne vyznamenania. Ivane Trumpovej ho udelil in memoriam, podobne si toto ocenenie prevzala aj Katka Žbirková pre svojho zosnulého manžela, slovenského speváka Miroslava Žbirku. Štátne vyznamenanie in memoriam získala aj speváčka Hana Zagorová (prevzal ho skladateľ a hudobník Karel Vágner, keďže Štefan Margita sa nachádza vo Washingtone). Práve súrodenci Trumpovci dostali výnimku, aby si mohli z rúk Miloša Zemana prevziať medailu Za zásluhy. Pravidlom je, že pre vyznamenanie si vždy ide len jeden človek.

Ivanka Trump bola na Pražskom hrade počas...
Ivanka Trump a jej starší brat Donald Trump Jr....
+2Ivanka Trump, jej manžel Jared Kushner a jej...

Ivanka Trump dorazila do Prahy už v nočných hodinách zo štvrtka na piatok, pričom sa podľa informácií ubytovala v luxusnom hoteli Mandarin Oriental. Navštevu Prahy, v ktorej nebola prvýkrát, si blondínka užila aj trošku turisticky. Na jej Instagrame sa v takzvanom „insta-príbehu“ objavili zábery malebnej Prahy, krátke video s pohľadom na Vltavu, ale tiež fotografia Ivanky na Karlovom moste, kde pózuje pri slávnej soche Jána Nepomuckého, pri ktorej sa denne zastavia tisícky turistov a dotýkajú sa jej pre šťastie. V tomto momente vyzerala ako celkom obyčajná pôvabná turistka. Oblečená vo voľnom čiernom kabáte, teniskách, s takmer minimálnym mejkapom.

zväčšiť Ivanka Trump si stihla užiť aj Prahu, objavila... Foto: Instagram/Ivanka Trump
Ivanka Trump Ivanka Trump si stihla užiť aj Prahu, objavila sa napríklad na Karlovom moste.

Na samotnom večernom ceremoniáli však už bola trojnásobná mama absolútne oslnivá. A čo je ešte väčšie prekvapenie – postaral sa o to česko-kubánsky dizajnér Osmany Laffita, ktorý roky obliekal aj jej mamu Ivanu. Čierne zamatové šaty so strieborným pásom na jednom ramene, ktorý sa cez chrbát ťahal do oblasti rozparku na boku, boli naozaj vydarené. Ivanka v nich vyzerala očarujúco.

Ivana Trump Čítajte viac Zomrela Ivana Trump, exmanželka amerického prezidenta a rodáčka z Československa

Ako píše denník Blesk.cz, na svoju mamu spomínala aj prostredníctvom doplnkov. Luxusné masívne náušnice na ušiach pochádzajú práve zo zbierky Ivany Trumpovej, ktorá v júli tohto roka zomrela na následky pádu zo schodov.

Donald Trump a jeho rodina sa lúčia s rakvou s...
Donald Trump Jr. s partnerkou Kimberly Guilfoyle.
+10Donald Trump, a jeho deti - dcéra Ivanka Trump...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Praha #šaty #štátne vyznamenania

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...