Princezná Kate sa prihovorila z nového domova! Tieto detaily sa nedali prehliadnuť

Poslednýkrát sa objavila na verejnosti 13. októbra a posledné týždne si užívala s rodinou voľnejšie chvíle. Princezná z Walesu Kate sa však pred pár dňami opäť pripomenula. A predovšetkým, pripomenula dôležité posolstvo.

31.10.2022 00:00
Princezná Kate Foto:
Princezná Kate na zábere z videa, v ktorom sa prihovorila pri príležitosti kampane Taking Action in Addiction.
debata (4)

Štyridsaťročná manželka britského následníka trónu, princa Williama, sa prihovorila v krátkom videu v rámci kampane Taking Action in Addiction. Hovorí o tom, že je dôležité, aby sa ľudia, ktorí bojujú so závislosťou nebáli požiadať o pomoc. Dôležitá je však aj reakcia ich blízkych, okolia. Mali by sme ľuďom, ktorí bojujú so závislosťou ukázať náš súcit a ochotu pomôcť, komentovala princezná z Walesu.

Elke Buedenbender (v pozadí) a kráľovná Letizia Čítajte viac To tu snáď ešte nebolo! Neuveríte, čo si obliekla kráľovná Letizia na cestu do Berlína... všetci sa pýtajú: To sa smie?!

„Závislosť je vážny stav duševného zdravia, ktorý môže postihnúť kohokoľvek, bez ohľadu na vek, pohlavie, rasu alebo národnosť,“ uviedla tiež princezná Kate, ktorá je patrónkou organizácie Forward Trust. „V rámci môjho pôsobenia som sa stretla s mnohými ľuďmi, ktorí trpeli následkami závislosti. Postoj k závislosti sa mení. Ale ešte tam nie sme a ešte sa tam musíme dostať. Hanba zo závislosti stále bráni ľuďom a rodinám požiadať o pomoc a ľudia stále tragicky strácajú život,“ komentovala tiež Kate.

V krátkom videu, ktoré bolo zverejnené na Instagrame a oficiálnom Twitteri Princa a Princeznej z Walesu, si médiá všimli aj drobné detaily. Ide vraj o prvý pohľad do súkromia nového domova – priestorov Adelaide Cottage vo Windsore, kam sa celá rodina presídlila z Kensingtonského paláca.

Britain Platinum Jubilee Čítajte viac Nový koníček princa Georgea rozdelil jeho rodičov! William je nadšený, Kate podstatne menej

Prehliadnuť sa vo videu nedajú ani zarámované fotografie na komode za ňou. Na fotke v rámiku vľavo je Kate a princ William, zvečnení počas ich cesty do Pakistanu v roku 2019. Ďalšie dve fotografie sú zábery princa Georga a princeznej Charlotte spolu a tiež jedna rodinná fotografia v kompletnom päťčlennom zložení aj s najmladším princom Louisom. Ide o rodinný portrét päťčlennej rodiny, ktorý vznikol ako záber na tradičnú vianočnú pohľadnicu v roku 2020.

Princ William a princezná Kate počas  návštevy...
Princezná Kate počas  návštevy Belfastu.
+8Princezná Kate počas  návštevy Belfastu.

VIDEO: Kráľovskí EX! Viete, s kým randili princovia a princezné, kým našli tých pravých?!

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Twitter #závislosť #video #princezná Kate #duševné zdravie

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...