Herec Roth prežíva ťažké chvíle, rakovina mu vzala syna. Mal len 25 rokov!

Smutné obdobie prežíva rodina herca Tima Rotha, ktorého fanúšikovia poznajú napríklad z filmu Reservoir Dogs, ale aj hitov Neuveriteľný Hulk či seriálu She-Hulk.

01.11.2022 00:00
Tim Roth a jeho syn Cormac Roth Foto: ,
Herec Tim Roth a jeho syn Cormac Roth na archívnom zábere z roku 2021.
debata

Už pravdepodobne pred niekoľkými týždňami vo veku 25 rokov zomrel Rothov syn – hudobník Cormac Roth, ktorý mal len 25 rokov. Dôvodom jeho smrti bola rakovina, boj s ktorou prehral.

Cormac Roth informoval o svojej diagnóze približne pred rokom – v novembri 2021 informoval na sociálnych sieťach, že mu lekári diagnostikovali rakovinu zárodočných buniek v treťom štádiu. V rámci liečby podstúpil všetky dostupné liečebné procesy od chemoterapie cez rádioterapiu až po transfúzie a dokonca mal za sebou údajne aj transplantáciu. Druh rakoviny, ktorý hudobníka postihol, sa považuje za veľmi zriedkavý. Napriek urputnej snahe sa mu však nad chorobou zvíťaziť nepodarilo.

Anna Julie Slováčková Čítajte viac Anna Julie Slováčková: Nálepku 'tá s rakovinou' by som radšej nemala. Ale zdieľať to neľutujem

Nie je jasné, kedy presne Cormac Roth umrel, no rodina už jeho úmrtie oficiálne potvrdila. Spravila tak prostredníctvom vyhlásenia pre magazín Variety. „Bol divokou a elektrickou guľou plnou energie a jeho duch bol naplnený svetlom a dobrotou. Akokoľvek bol Cormac divoký, bol stelesnením láskavosti. Jemná duša, ktorá priniesla svojmu okoliu toľko šťastia a nádeje," napísala pozostalá rodina vo vyhlásení pre časopis.

Patrick Swayze Čítajte viac Patrick Swayze by oslávil 70! Toto je 9 podôb slávneho idolu - niet divu, že ho svet tak miloval

„Náš smútok prichádza vo vlnách, rovnako ako slzy a smiech, keď si spomenieme na toho krásneho chlapca počas 25 rokov a 10 mesiacov, čo sme ho poznali. Nepotlačiteľné a radostné, divoké a úžasné dieťa. Len nedávno muž. Milujeme ho. Budeme ho nosiť so sebou, kamkoľvek pôjdeme,“ znelo tiež vo vyhlásení, ktoré bolo podpísané práve slávnym otcom, hercom Timom Rothom, jeho manželkou a Cormacovou mamou Nikki Rothovou a tiež bratom Hunterom.

Hudobníkov otec Tim Roth sa len nedávno objavil práve v spomenutom seriáli She-Hulk: Neuveriteľná právnička.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #syn #úmrtie #rakovina #Tim Roth #Corman Roth

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...